Tuğushan Söylediklerine kesinlikle katılıyorum.İyi bir açıklama olmuş Benimde fikrim.gezinin pazartesi gününe alınması yönündedir.Katılacak arkadaşlar Ne düşünür ne söyler bunlarda hepimiz için önemlidir..
Herşeyin ötesinde grup sürüşünü organize eden arkadaşların da Bazı konularda fikir beyan edip karar almaları kesinlikle onların en tabii haklarıdır.Sonuçta en profesyonel'im diyen dahi yağmurlu hava koşullarında sürüşün oldukça zor ve tehlikeli olduğunu bilmektedir...Grup sürüşlerinin dahada tehlikeli olabileceği kanısındayım..
Kendi adıma SS'imle 2 kişi yağmurlu hava koşullarında böyle bir yolculuğu mantıklı bulmadığımı belirtmek istiyorum.Bu benim şahsi fikrimm...
Osbourne Hocam, aynen katılırım. Ben de gruplara ayırma işini ayrılık olsun diye söylememiştim zaten. Kanımca da ilk yazılan geçerlidir.
Bir soru sormak isterim. Avrupa yakası için buluşma noktası dediğiniz Levent BP, Maslak'taki İstinye kavşağındaki İTÜ'nün kapısının karşısındaki BP midir?
yeni bir katılımcı olduğumdan, sadece görüşmeleri takip ediyorum, ama iptal olmasa iyi olurdu diye düşünüyorum.
Arkadaşlar size çekincemi anlattım. İptal edelim demedim. Telefonum sürekli meşgul ertelenmesini isteyenler olduğu kadar ertelenmesini istemeyenler de var. Bu durumda gezi ilan edildiği gibi çizilen rotadan, belirtilen saatlerde tekerlekler dönmeye başlayarak yapılacak.
Yani gezimiz ertelenmiyor. Ancak daha önce yazdığım gibi havanın durumu ile ilgili riskler ortada. Tecrübesine güvenmeyen ancak nasılsa arada kaynarım diyen arkadaşlar ne yaptıklarının farkında olsunlar.
Yarın buluşmak üzere.
rota kesin dimi arkadaşlar o rotaya göre katılmayı düşünüyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:39 ----------
Selam arkadaşlar çakır usta ve ben mgu sabah saat 09.30' da çatalcada polıs karakolu önünde buluşup gruba katılıcaz bu bölgeden katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur..
mgu cep 0532 246 19 82
ozi durmak yok yola devam tünal ben batuhanlardayız umarsıızda burada sabah aynen devam kardeşim .Arkadaşlar nlütfen hazırlıklı gelelim
Allah yolunu açık eylesin keyifle gidin, keyifle gelin, aklım, kalbim, duam sizinle...
Allah'a emanet olunuz...
ya arkadaşlar çatalca subaşı civarında tahminen kaçta olusunuz o civardan gruba katılıcaz