Benim monitör 22" insan değil miyim yani

Biraz bekle küçülür
Yok estafurullah, benimki 30", hemde çift:mrgreen:
Hoş yinede bir resim tam olarak sığmadı ya ben ona yanarım.:mrgreen:
murat abi hayırdır 2010 a da pert yazma yüreğime iner valla:salut: neden motor yok :silent:
Yok yok 09'daki pert yazısı hikayeden pert, kaza yapınca yazmıştım, ciddi bir hasar yoktu, sağ sol yan grenajlar, kafa grenajı, kuyruk grenajı, far, kafa demiri, sağ ayna, ön fren hidrolik merkezi değişti sadece motor şuan çivi gibi.
Gezi harka
resimler harika
korumalar süper
motorlar daha güzel
Kutluyorum.. :rendeer:
Tek anlamadigim sey
bu resimdeki gibi neden yolun sagindan gidildigi:silent:
neden yolu ortalayip gitmemeniz..
nede olsa yolun kenarinda pislik daha cok..
eger bu resim icin böyle gidildiyse yazdiklarimi ignore edin..
ama degilse bana bir aciklayin.. Benimde bir araba kadar yol hakkim var sonucta.. Yolu ortalarim yoluma devam..
Hacı abi,
Yolu ortalarsak, sağdan 120 km hızla bir şahin geçer soldan da 180 km hızla bir bmw..
Mantıklı olan her zaman uzun yolda sağ şerit..Ama bu memlekete has bir durum değil..Grup sürüşleri her zaman ortalama hızın altında gidildiği içi güvenli şerit sağ şerit oluyür..
Remzi olması gereken kısmında yüzde yüz haklısın, ancak uygulamada bu arkadaşlar haklı, şeridi ortalayıp giderlerse çok sürmez bir tır veya kamyon arkalarına tamponu dayayıp kornalara asılmaya başlar.
Bir tanesi korkup düşse hepsi kamyon altında kalır...
Ülkemizde otobanda motosiklet kullanacaksan malesef ya bu arkadaşların yaptığı gibi sığıntı şeklinde ilerleyeceksin, yada benim yaptığım gibi herkesin aklını alarak ilerleyeceksin.
Her ikiside çok tehlikeli ama birini seçmek mecburi.
Önceki sene izmit otobanda sağanak başlamıştı, biz 4,5 motorduk, inanılmaz bir yağmur deli gibi.
Altında SS'de olsa öyle deli gibi gidemeyeceğin bir hava, hadi gittin, arkadaşların kalacak yapamıyorsun, mecbur sağ şeritten 60-70 gidiyoruz.
Tünele girerken arkamıza bir kamyon kornayla yapıştı, emniyet şeridi inan yarım metre su, ne yaptı ne etti, hepimizi o suya soktu, hatta birbirimize çarpıyorduk.
Bu kamyon ne yaptığının farkında mı bence değil, çünkü içersinde kazanılmış hak geri alınmaz mantığıyla ehliyeti cebinde duran ilkokul mezunu olan ve hayatta da kendini geliştirmeyi başaramamış bir kro var.
Adam bilmiyor ki birini öldürebileceğini, ona göre motorlu pisikletler yolu tıkamış!
İşi var gücü var adamın....