İst. MT Yol grubu. 22 Kasım Sapancı gezi fotoğrafları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi şimdi 3. gün pazarmı planlıyosunuz,ayrıca bellimi neresi nasıl bişey olacak.?

Dostum bu akşama başlığı açarım Kıyıköy teklifi geldi Anıl'dan adını çok duyuyordum benim de aklıma yattı. Yine ayrıntılı bir başlık açarım :)

Sen video yu ayarladın mı ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 ----------

Anıl kıyıköy mü yalıköy mü? Ben ikisini karıştırıyorum da :D bir saat sonra bir telefon görüşmesi yapalım ;)

kıyıköye gittim gecen sene güzel ufak biyer,bildiğin köy :) ama yalıköyü bilmiyorum nerde,

videolar hazır memory stick le getircem sana,akşam maçtan önce uyarsa işten sonra geliyim kadıköye veya kasmayalım uygunsan yarın yarım gün öğleden sonra buluşalım nasıl istersen

Forumdan Uzaklaştırıldı
yarın akşam zeri yapalım kardeş :)

Yalıköye önceden gittim, referans olarak iyi yani yol ve rakı balık lezzeti olarak. Ama Kıyıköyünde gidilmemişliğinin cazibesi var şimdi. Sapanca gibi erken çıkıp ikisini aynı güne sıkıştırmak da fena olmaz sanki. Otur otur nereye kadar.? Teker dönsün di mi :)

Arkadaşlr Kıyıköy epey uzak bilginiz olsun..Ben derim ki daha yakın bir seçelim ki katılım yüksek olsun..Gene de siz bilirsini..Yakın yer olarak bikaç yer önerebilirim isterseniz..

Hem Kıyıköy hem Yalıköy'e gitmeyi de unutun diyeyim :)
Epey uzak..Biz grup halinde yaklaşık 3,5 saatte gidebilmiştik Kıyıköy'e..Grup sürüşü yavaş oluyor biliyorsunuz..

Arkadaşlar tuğushan a gerekli mesajı attım.Ayrıca giden biri olarak aytekin'in önerilerini önemsememiz gerekiyor.Aytekin'cim Ahmet abiyle görüştüm Restoranın bilgilerini aldım.Görüştük Kişi sayısını belli etmemiz gerkiyor..

Kıyıköy epey uzak arkadaşlar Yalıköy tercihimiz.Ancak yalıköy sonrası Belki bi gaz gelirse ufaktan sahil şeridinden kıyıköy'e doğru teker çevirebiliriz.Kıyıköy'e gitmesekte güzergahında teker çevirmiş oluruz...

Yalıköy mahmutbey gişelere 98 km uzaklıktaymış Yani gelecek kişiler ortalama 275-300 km'yi gözden çıkarsınlar :):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Google Earth üzerinden bakıyorum da Kıyıköy 170 Km 3 saat 20 dakika ortalama süre veriliyor :)

Yalıköye gidipte sadece rakı balık yada sadece balık normal içecek yapabilirsiniz bunun haricinde başka bir şey yok diğer alternatif ,yalıköye giderken geçilen yerleşim merkezinden bir şeyler alınıp mangal ya da piknik :cherry:yapılabilir onunda mevsimi ve zamanı değil ,
kısacası oradaki restauranta balık yemenin haricinde yapacak başka aksiyon yok ,sonra gidenler hüsrana uğramasın bilgilerinize ...

ayrıca 2 saatten az sürmez ulaşım oraya ,sapancaya gittiğimiz gibi bir otoban yok çünkü

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu arada arkadaşlar A.Y.E ile görüştüm malum banlanma mevzuuları.Tanıştık iyi bir arkadaş .No problem vaziyetteyiz.İstanbul yol gurubuna kaydını aldık.Gelmek isterse şu an motoru yok sanırım artçı olarak ben alacağım.Allaha emanet olun.:cat:Valla konuşup anlaşmak Allahın bir lütfu bize mübarekler.Bu arada AYE bizim kars dolaylarında bir kişi dostunu görürse ve seslenmek istersen AYE HELE GEL ÇAY İÇELİM gibi seslenir Burda AYE dosta söylenen güzel bir sesleniş çağırış kelmesidir. Aye (Dostlarıma sesleniş -çoğul olarakta aynen kullanılır) hele gelin bu pazar yol yapah guvan olduhlarım.Özünüze mukayet olun ay atamanam batuhan sende gelesen ha... :cherry:

Hocam motor var da işte işler birde hanım mevzuları binmeye fırsat olmuyor.

Ölürüm kimseye artçı olmam, en korktuğum şey.:cherry:

Bu arada hanım resimlere bayılmış, bir sonrakine bir şekilde bizde gelmek isteriz, aynı yere gidilmeyeceksede yol haritası(tarif) lazım.:cherry:

Bu arada yapılan gezi on numara, hepinizi kutluyorum, çok başarılı.:cat:

5788507_637x700.jpg

İkiteker.org sitesinden sevgili V.Ahmet PINAR ağabeyin önceki Yalıköy gezisi için bize çıkarttığı rota buydu. İkitelli gişelerden 86km toplam yol. Virajlı, güzel manzaralı, yer yer bolca köy içerisinden geçilerek gidilen bir güzergah. Kestanelikte yol üzerindeki köy kahvesinde mola verip birer çay içebiliriz. Yolda ufak tefek bir iki çukur harici kayda değer bir kusur da yok. Fikir oluştrması için buraya yazıyorum. Konuyla ilgili açılacak başlığa ekleyebiliriz sonra.

Pazar gelse de lüfer-rakı yapsak :cherry:

5788507_637x700.jpg

İkiteker.org sitesinden sevgili V.Ahmet PINAR ağabeyin önceki Yalıköy gezisi için bize çıkarttığı rota buydu. İkitelli gişelerden 86km toplam yol. Virajlı, güzel manzaralı, yer yer bolca köy içerisinden geçilerek gidilen bir güzergah. Kestanelikte yol üzerindeki köy kahvesinde mola verip birer çay içebiliriz. Yolda ufak tefek bir iki çukur harici kayda değer bir kusur da yok. Fikir oluştrması için buraya yazıyorum. Konuyla ilgili açılacak başlığa ekleyebiliriz sonra.

Pazar gelse de lüfer-rakı yapsak :cherry:

leventten çıkış yapılacaksa güzergah bu olmamalı ..hasdal dan yeni bir bağlantı yolu var oaradan karaburuna karaburundanda yalıköye geçiş var bence o yolu düşünün

Forumdan Uzaklaştırıldı
IMG_5421.JPG

IMG_5423.JPG

IMG_5424.JPG

IMG_5425.JPG

IMG_5426.JPG

IMG_5427.JPG

IMG_5429.JPG

IMG_5430.JPG

IMG_5431.JPG

IMG_5432.JPG

IMG_5433.JPG

IMG_5434.JPG

IMG_5435.JPG

IMG_5436.JPG

IMG_5437.JPG

IMG_5438.JPG

IMG_5440.JPG

IMG_5445.JPG

IMG_5453.JPG

IMG_5454.JPG

IMG_5456.JPG

IMG_5457.JPG

IMG_5458.JPG

IMG_5461.JPG

IMG_5465.JPG

IMG_5468.JPG

IMG_5469.JPG

IMG_5473.JPG

IMG_5475.JPG

IMG_5477.JPG

IMG_5478.JPG

IMG_5483.JPG

IMG_5484.JPG

IMG_5494.JPG

IMG_5501.JPG

IMG_5506.JPG

IMG_5508.JPG

IMG_5509.JPG

IMG_5510.JPG

IMG_5517.JPG

IMG_5519.JPG

IMG_5522.JPG

IMG_5527.JPG

IMG_5528.JPG

IMG_5529.JPG

IMG_5530.JPG

IMG_5531.JPG

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 ----------

CCD'min temizlenme vakti gelmiş :(

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 ----------

[/COLOR]CCD'min temizlenme vakti gelmiş :(

Resimleri daha büyük yap gocaman yap.:p

İnsan görecek bunları.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) Benim monitör 22" insan değil miyim yani :p
Biraz bekle küçülür :D

çoookkkkkkk teşekkürlerrr :) devamı var mı ? yav benim foto çekerken çektiğin fotolarım nerde onları istiyorum :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar