abi şimdi 3. gün pazarmı planlıyosunuz,ayrıca bellimi neresi nasıl bişey olacak.?
3.gün planlanıyor.Yalıköy tarafına gitmeyi planlıyoruz ama Bugün belli olucaktır..
abi şimdi 3. gün pazarmı planlıyosunuz,ayrıca bellimi neresi nasıl bişey olacak.?
Bu arada arkadaşlar A.Y.E ile görüştüm malum banlanma mevzuuları.Tanıştık iyi bir arkadaş .No problem vaziyetteyiz.İstanbul yol gurubuna kaydını aldık.Gelmek isterse şu an motoru yok sanırım artçı olarak ben alacağım.Allaha emanet olun.:cat:Valla konuşup anlaşmak Allahın bir lütfu bize mübarekler.Bu arada AYE bizim kars dolaylarında bir kişi dostunu görürse ve seslenmek istersen AYE HELE GEL ÇAY İÇELİM gibi seslenir Burda AYE dosta söylenen güzel bir sesleniş çağırış kelmesidir. Aye (Dostlarıma sesleniş -çoğul olarakta aynen kullanılır) hele gelin bu pazar yol yapah guvan olduhlarım.Özünüze mukayet olun ay atamanam batuhan sende gelesen ha... :cherry:
![]()
İkiteker.org sitesinden sevgili V.Ahmet PINAR ağabeyin önceki Yalıköy gezisi için bize çıkarttığı rota buydu. İkitelli gişelerden 86km toplam yol. Virajlı, güzel manzaralı, yer yer bolca köy içerisinden geçilerek gidilen bir güzergah. Kestanelikte yol üzerindeki köy kahvesinde mola verip birer çay içebiliriz. Yolda ufak tefek bir iki çukur harici kayda değer bir kusur da yok. Fikir oluştrması için buraya yazıyorum. Konuyla ilgili açılacak başlığa ekleyebiliriz sonra.
Pazar gelse de lüfer-rakı yapsak :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 ----------
[/COLOR]CCD'min temizlenme vakti gelmiş![]()