Sağol serkan Zahmetin için...Teşekkürler..
anıl süpersin on numara fotolar ellerine salık kardeşim
Sağol serkan Zahmetin için...Teşekkürler..
anıl süpersin on numara fotolar ellerine salık kardeşim![]()
Ben yokken kaynatmayın heyyyyyyy.Mübarek kurban bayramının 3.günü hazır olun Allaha emanet olun kardeşlerim.En büyük şimdilik beşiktaş
Walla videolar da güzeldir bence ama daha görmek nasip olmadı :mrgreen:
anıl süpersin on numara fotolar ellerine salık kardeşim![]()
Ben yokken kaynatmayın heyyyyyyy.Mübarek kurban bayramının 3.günü hazır olun Allaha emanet olun kardeşlerim.En büyük şimdilik beşiktaş
Aye ile tanışmanıza çok sevindim. O işi ben ayarlayacaktım ya neyse sonuçta biraraya gelmişsiniz
Fotoları yarın ekleyeceğim. Bu sabah babam geldi Temmuz ayından beri yüzünü görmüyordum. Gelişinini şerefine rakı balık yaptıkyarın iş var fotolar ile uğraşamayacağım arkadaşlar kusuruma bakmayın. Yarın akaşam yüklerim.
Video konusuna gelince tombo'dan videoyu alıp bir yere yükleyeceğim sonra da buraya yüklerim merak etmeyin herşey güzel olacak.
offf yaaa nasıl kaçtı bu geziiir:
selam arkadaşlar,videolar bende bu hafta içi tuğushanla buluşup ona vericem o eklicek o zaman izlersiniz,güzel çekimler olmuş gerçekten![]()
Bu arada arkadaşlar A.Y.E ile görüştüm malum banlanma mevzuuları.Tanıştık iyi bir arkadaş .No problem vaziyetteyiz.
Adam AGA doğmuş yahu...yakışır...
elinize ayağınıza sağlık..:cat:
Güzel bir gezi yapmışsınız arkadaşlar emeğinize sağlık.:rendeer: İnşallah bir dahaki geziye gelmeye çalışacağım.:cat: