İst. MT Yol grubu. 22 Kasım Sapancı gezi fotoğrafları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben yokken kaynatmayın heyyyyyyy.Mübarek kurban bayramının 3.günü hazır olun Allaha emanet olun kardeşlerim.En büyük şimdilik beşiktaş

Ben yokken kaynatmayın heyyyyyyy.Mübarek kurban bayramının 3.günü hazır olun Allaha emanet olun kardeşlerim.En büyük şimdilik beşiktaş

ben hazır ve nazırım abi :)bügün debriyajıda degiştirtim benim için her yol paris yaniii. bencede yer siyah gök beyaz dimi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 ----------

Walla videolar da güzeldir bence ama daha görmek nasip olmadı :mrgreen:

bencede kardeşim iyişallah yapabilmişizdir bişeyler :)

oFF Süper Fotolar Gercekten Hayran Kaldım Bir kaç foto da çaldım:pGercekten Adam gibi bir motorum ehliyetim ve imkanım olsa gelmek isterdm siz gittinz gördünz sizin sayenizde de bizler görmüş olduk o tarafa 1 kere gitmiştim kücükken Murat 124 ile gene çok hoş yerlerdi.. Sucuklu ekmek die bagırdnz simdi benim canım cekti ne etces... :queen:

Bu arada arkadaşlar A.Y.E ile görüştüm malum banlanma mevzuuları.Tanıştık iyi bir arkadaş .No problem vaziyetteyiz.İstanbul yol gurubuna kaydını aldık.Gelmek isterse şu an motoru yok sanırım artçı olarak ben alacağım.Allaha emanet olun.:cat:Valla konuşup anlaşmak Allahın bir lütfu bize mübarekler.Bu arada AYE bizim kars dolaylarında bir kişi dostunu görürse ve seslenmek istersen AYE HELE GEL ÇAY İÇELİM gibi seslenir Burda AYE dosta söylenen güzel bir sesleniş çağırış kelmesidir. Aye (Dostlarıma sesleniş -çoğul olarakta aynen kullanılır) hele gelin bu pazar yol yapah guvan olduhlarım.Özünüze mukayet olun ay atamanam batuhan sende gelesen ha... :cherry:

Guvan olduğumun hanımınıda alasan gelesen ay batuhan.Terekeme türkçesi arkadaşlar oğuz türklerine dayanır.İnternetten bulabilirsiniz.Sevgilerimle.Tabii gezilerde isterseniz size terekeme fıkralarıda anlatırım.Baba ( rahmetli ) tarafı çeçen olduğu için onların savaşçı ruhu almışız aynı zamanda da.

selam arkadaşlar,videolar bende bu hafta içi tuğushanla buluşup ona vericem o eklicek o zaman izlersiniz,güzel çekimler olmuş gerçekten :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aye ile tanışmanıza çok sevindim. O işi ben ayarlayacaktım ya neyse sonuçta biraraya gelmişsiniz :)

Fotoları yarın ekleyeceğim. Bu sabah babam geldi Temmuz ayından beri yüzünü görmüyordum. Gelişinini şerefine rakı balık yaptık :) yarın iş var fotolar ile uğraşamayacağım arkadaşlar kusuruma bakmayın. Yarın akaşam yüklerim.

Video konusuna gelince tombo'dan videoyu alıp bir yere yükleyeceğim sonra da buraya yüklerim merak etmeyin herşey güzel olacak.

anıl süpersin on numara fotolar ellerine salık kardeşim :)

nE Dimek batucum...:) İnşallah daha iyi kareler yakalıcaz daha nice gezilerde ;)

Debriyajı değiştirmene sevindim sıra bende bende değiştiricem..

3.güne hazırım.Konuştuk zzati seninle abicim.gerekli bilgileri toplayıp size döneceğim..Bekle bizi yalıköy geliyoruz.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:04 ----------

Aye ile tanışmanıza çok sevindim. O işi ben ayarlayacaktım ya neyse sonuçta biraraya gelmişsiniz :)

Fotoları yarın ekleyeceğim. Bu sabah babam geldi Temmuz ayından beri yüzünü görmüyordum. Gelişinini şerefine rakı balık yaptık :) yarın iş var fotolar ile uğraşamayacağım arkadaşlar kusuruma bakmayın. Yarın akaşam yüklerim.

Video konusuna gelince tombo'dan videoyu alıp bir yere yükleyeceğim sonra da buraya yüklerim merak etmeyin herşey güzel olacak.

Üstad sabırsızlanıyorum fotoları görmek istiyorum.videoyu seyretmek istiyorum.İstiyorum İstiyorum İstiyorum... :):) Ne çok şey istiyorum demi :)

Adam AGA doğmuş yahu...:p yakışır...

elinize ayağınıza sağlık..:cat:

Güzel bir gezi yapmışsınız arkadaşlar emeğinize sağlık.:rendeer: İnşallah bir dahaki geziye gelmeye çalışacağım.:cat:

GSXRR -Serkanisp fotoğraflar için teşekküler.

offf yaaa nasıl kaçtı bu geziii :pr:

Sen kaçırmazdın böyle bir geziyi,microlight uçağı görünce mekanın nerelerde olduğunu tahmin edersin..:)

selam arkadaşlar,videolar bende bu hafta içi tuğushanla buluşup ona vericem o eklicek o zaman izlersiniz,güzel çekimler olmuş gerçekten :)

Videoları sabırsızlıkla bekliyoruz...

Bu arada arkadaşlar A.Y.E ile görüştüm malum banlanma mevzuuları.Tanıştık iyi bir arkadaş .No problem vaziyetteyiz.

Tebrik ederim motorsiklet dostluğu bu işte
Nice arkadaşlıklara nice dostluklara :rendeer:

Adam AGA doğmuş yahu...:p yakışır...

elinize ayağınıza sağlık..:cat:

Usta o kadar güzel bir mekanki orada oturdum salıncağa bir yandan gölü bir yandan ,ortamın güzelliklerine bakıyordum ,

Çalışmadığın bir zaman birilerini toparlayıp oralara bir kaçış daha yapabiliriz ..

Son düzenleme:
Arkadaslar soguga ragmen gercekden cok keyifli bir gezi oldu, herkese sicak sohbetleri, tecrube paylasimlari, bilincli grup surusu icin tesekkurler:)
Fotograflari ceken butun arkadaslara da ayrica ::thanks:

Cemaat safları sıklaştırın Kurban bayramında hazırlık olun.:cat:

abi şimdi 3. gün pazarmı planlıyosunuz,ayrıca bellimi neresi nasıl bişey olacak.?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar