Hop alooo.....Demir Gürselim buraları balıkhaneye cevirmişsin iki tane sabi sübyan balıkla be kardeşim....Resim çekeceksen öle avuç içi kadar balıklarla olmaz ciğerim.....Ayrıca bir konuda da sana hak veriyorum.... ......tü ıslanmayana balık yok tamamda seninki ıslamışmıkine.... kayaların üstünde ıslanıyor mu orası .....bizim alemde kayaların üstünden pelikan kuşları avlanır derler.....seni şöööle mavi derinliklere alalım biraderim......avatarım ve nick name'e bak onu boşuna koymadık oraya...
ayıp ediyorsun ama:salut: o beğenmediklerine ben birgün önce sabahtan ertesi gün akşama kadar zamanımı verdim.hadi çupraya büyük diyemem tam yenecek süper çupra, ama karagöz oltayla kıyıdan tutulanlar arasında rekor sayılabilecek büyüklükte onada itiraz istemem

işin pelikanlık kısmınada gelince:yüzme bilmeyince ancak pelikanlık yapabiliyoruz:queen:
Doğru söze ne denir :cat::cat::cat::cat:
hadi sende

, hazır lokma var yermisin, bizim burda pışşşşııııkk derler:queen:
şapka çıkartırım adaşım.:cat:
valla ne kadar gaz versenizde size tuttuğum balıklardan yedirmem:queen:, gazada gelmem:mrgreen: bunuda belirteyim değerli arkadaşlarım:cherry: aklınız sıra iki muzaffer araya alacaksınız demi:rendeer:
evet arkadaşlar bugünden itibaren ben artık siteye girmiyeceğim.yani artık sitede yokum.bana ulaşmak isteyenlet tlf edebilirler.hepinize sevgi ve saygılarımla:rendeer:bayyy
abi kararlarına ve fikirlerine saygım var ama buna deyil

r: biz sensiz ne yaparız:salut: :salut: :salut:, ille mitingmi yapalım gösterimi düzenleyelim onumu istiyorsun:bounce:
muzaffer abi yooksa hafta sonu senin fazeri tokatladım diyemi böle bi karar verdin ?abi işin şakası bi yana sen burayı terk ediyorsan bizde terk edelim gambersiz düğün olmaz derler bizim ordan..(tmm bundan sonra fazerleri kapıştırıken 6.vitesi kullanmayacam)
yaa hocam asıl yanlışı sen yapmışsın bak:cat: bir daha bu adamı sollamayın arkadaşlar, ayıp oluyor ama:queen:
Gürselim bunlar sana örnek olsun ....Çalış biş daha ööööle gel.....tamam canım benim....
canım benim:rendeer: istemem yan cebime koy:cherry: bu kadar balığa giderim iki önceki gittiğimde harbi bir deniz levreği yakaladım, ilksabah kırmızı kurtla, yumurtalıkta

ama genede benim tuttuklarım daha güzel:queen::cherry:
gelde sinirlenme şimdi abi motoru alalı 2 hafta oldu sorunlar çıkmaya başladı bile gacur gucur ses geliodu dedim bi götirim motor inecek dedi baskı balata v.s yağ değişecekmiş lastik durumuda kötüymüş el emeği dahil herşey 130 tl fena oldu ve gıcık aldım motorumdan adam gibi motor almak istyorum bunu satıp en fazla 2 bin tl verebilirim abi güzel sorun yaşatmıyacak uzun yola gideri olan bi motor markaları önerirseniz sevinirim tşkrler(ÇİN MALI MI :farao: )
yeğen sen onu elden çıkarıp, 2000 tl civarına 2004-2005 ybr al rahatına bak:cat:
Sportif adamsın vesselam :cat:
ayıp olmuyormu zafer:cyclopsan ben o kadar resim ekledim hiç övgün olmadı:salut:
eray abi muzaffer abinin vardır bir bildiği, genelde böyle ağır şakalar yapar sonra ortalık 56
yani bizim muzaffer abi diyorsun abi
:cat: çakma balıkları kirwem ne yapsın,natureli varken:cherry:
he vallaa kirvem :mrgreen: diline sağlık:cat:
Günaydın arkadaşlar, hepinize hayırlı işler, bol kazançlar, sağlıklı günler diliyorum.
Muzaffer ağa hayırdır, bir sıkıntı mı var, yoksa arkadaşların söylediği gibi cilve mi yapıyorsun. Bizi guruba tanıştıran sensin daha kendimizi bile iafade edemeden nereye?
o bi yere gidemez, siz rahat olun.:cat:
Ben sana inanıyorum kanki, sen onlara bakma ancak konuşuyorlar henüz icraatlarını göremedik :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
öyle uzaktan göremezsin ciğerimin köşesi:queen: az bi yaklaş hele,
pazar günü senin memleketlilerle sohbet ettim, botaş tarafındaydık.size güzel bir yer buldum.denize sıfır muhteşem manzaralı balık lokantası, sizi o tarafa götüreceğim:cat:
ses deneme birkiiiiiiii kuzular nerdeeee
yavrum kuzumu kaldı bu saatte, hepsini kurtlar kaptı:queen:
Bu arada balık tutma meraklılarını kıskandıracak bir haber vereyim. Datça'da kalamar mevsimi tam şu sıralar. Merak etmeyin herkesin yerine ben yiyorum:cherry:
haberleri alıyorum alp

afiyet olsun.yalnız biz onu yem yapıp oltaya takıyoruz:queen:
alp afiyet olsun,ayrıca bilğilendirdiğin için teşekkür ederim.
bende sana teşekkür ederim kirve:queen: niyesini sorma:bounce: