Biri beni tokatlasın, hayal görüyor olmalıyım :)

[YT]<object style="height: 344px; width: 425px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5_Pa5BDv_hM"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/5_Pa5BDv_hM" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></object>[/YT]

http://www.youtube.com/watch?v=5_Pa5BDv_hM&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-HM

ne sürücüler var be .. bizde motor kullanıyoruz demeyelim :queen: bu adamın imkanı olsa kimse dumanına gelemezdi :queen:

YUH BEEE.....

binende de akıl fikir yok... yetmezmiş gibi birde sollama yapıyor... hemde şerit düz iken ve virajda hemde...

sanırım şuan yaşamıyordur....

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
filipinlerde geçiyor bu mevzu :) orda bende gördüğümde çok şaşirmiştim bi motora 5 kişi biniyor yana mutfak tüpü 2 de domuz koyuyarlar :) kendileri bu olaya filipince de habel habel diyorlar anlamı (grup sex) demekmiş :)

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
ne bel verir o arkadakiler varya ..Çok güzel tek teker gidilir :p

şaka bir yana ,sanırım bazı olumsuz şartlardan dolayı böyle bir yola girdiler.Ama durum ne olursa olsun insan bilebile ölüme gitmek istemez sanırım..Allah akıl fikir versin diyorum ..:farao:

filipinlerde geçiyor bu mevzu :) orda bende gördüğümde çok şaşirmiştim bi motora 5 kişi biniyor yana mutfak tüpü 2 de domuz koyuyarlar :) kendileri bu olaya filipince de habel habel diyorlar anlamı (grup sex) demekmiş :)

Uçuk millet :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 ----------

ne bel verir o arkadakiler varya ..Çok güzel tek teker gidilir :p

şaka bir yana ,sanırım bazı olumsuz şartlardan dolayı böyle bir yola girdiler.Ama durum ne olursa olsun insan bilebile ölüme gitmek istemez sanırım..Allah akıl fikir versin diyorum ..:farao:

Elbette ki insanları bu tür çılgınlıklara ekonomik durumlar ve birbirinden etkilenmeler sürüklüyor. Bedava denebilecek bir ücretle ulaşım sağlıyorlar bu şekilde demek ki.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hakikaten tokadi hakediyon ama videodan degil, suraya video koymayi beceremediginden.:p

[YT]5_Pa5BDv_hM[/YT]

Benden alinti yapip, videoyu sayfada nasil gosterdigime bir bak.:wiinkk:

:queen::queen: Bide motosikletler 2 kişilik derler al 2 kişiik araban cok alıyo :p:cherry::queen:

bu adamların maddi imkanları olsa kim bilir ne icatlar yaparlar:queen:

bu adamların maddi imkanları olsa kim bilir ne icatlar yaparlar:queen:

Tamam da bu başka durum, bu maddi imkansızlıklardan ortaya çıkan bir icad durumu maalesef. Yani bir taraftan yürek burkucu aslında. :pale:

Maddi durumlar uygun olsa icad micad kimse takmaz bu konulara, bas parayı kon hazıra.

Demekki bu adamda bi kawasaki bugatti olsa rahat bi 20-30 kişi taşır bu:cat::cat::)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar