[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
güzel bir gezi olmuş.hepinizi özlediğimi fark ettim.

aşık ailesinin yine klasik pozu.
DSC02735.jpg

Gelemedigim gezi resimlerini saygı deger patronum buraya yüklememi istedi deşifre olmak istemiyormuş

niye ki,böyle bir birlik beraberlik,herkesin imreneceği birşeydir.:cyclopsan

Ya resimleri görünce acaba Adana'yamı taşınsam diyorum güzel geziyorsunuz yani.:cat:

gel kardeş,bırak o keşmekeşi,bak bu mevsimde havanın güzelliğine.yağmur yağarsa kış,yağmazsa yaz olur buralarda.:)

Tarım fuarı na gidenınız oldumu sevgili adanalı abilerim:)

kimse yazmadığına göre giden olmamış arkadaşım:)

gezi ekibi hoşgelmiş sefalar getirmiş:)
umarım problemsiz kazasız bir gez yapmışsınızdır.
yalnız böyle gezi yüklenmez, ben üstümden attım görevimi der gibi yükleyip çıkmışsınız:pr: nereye gittiniz ne yaptınız biraz yazılır, bakanda biraz keyif alır:bounce: çenkiz düzgün bir gezi topiği aç bu ne böyle:farao:

Adana İl Temsilcisi
Ne yapalım, foto çeken olunca hemen böyle poz veriyoruz, alışkanlık işte :p
Çatlayın emi :mrgreen:

allah mutluluğunuzu daim etsin.:)

yalnız böyle gezi yüklenmez, ben üstümden attım görevimi der gibi yükleyip çıkmışsınız:pr: nereye gittiniz ne yaptınız biraz yazılır, bakanda biraz keyif alır:bounce: çenkiz düzgün bir gezi topiği aç bu ne böyle:farao:

:cat::cat::cat:

kimse yazmadığına göre giden olmamış arkadaşım:)

gezi ekibi hoşgelmiş sefalar getirmiş:)
umarım problemsiz kazasız bir gez yapmışsınızdır.

oldu canım.gözlerim doldu:bounce:patronum topik açma dedi:wiinkk:sen olmazsa gürsel abimden nerelere gidildiğini öğrenirsin.:bounce:güzergahları.....kargıpınarında.. pınarbaşı alabalık çifliğinde yemek....gözne sarnıçta datlı yemeği ve dönüş..toplam 24 kişi... 14 motosiklet..2 araba

Son düzenleme:
Afiyet şeker bir gezi yapmışsınız :cat:

Mustafa abinin yanında oturan amcayı çıkaramadım tek :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezi olmuş.......süpersiniz beyler......

Herkeslere iyi haftalar bol kazançlar.:)Güzel gezi olmuş katılamadık ama katılmış gibi olduk yanii devamını bekleriz ama birlikte inaşllah.......:cat:

tamam canım.temennilerin için teşekkürler.seninle nice gezilere canım.sensiz hiçbir gezinin tadı olmazzzzz:rendeer:seni çoooooooook se....yorummmmmm.birtanemmm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
korkut,bırak istanbulu zıpla gel adanaya burda kış yok sadece sonbahar var oda 3 ay gerisi ilkbahar ve yaz,,

boracım sen olmayınca olmuyor,biraz durgunduk

resimlerin devamını mesut abinin kızımı yükleyecek,hala eksikleri var gibi makinam yakıyor beaaa,

bi dahaki gezide hız limiti belirliyez SS ler hariç birde lider ve artçı:bounce: muzaffer abi çooook güzel bir geziydi:wiinkk:

tamam canım.temennilerin için teşekkürler.seninle nice gezilere canım.sensiz hiçbir gezinin tadı olmazzzzz:rendeer:seni çoooooooook se....yorummmmmm.birtanemmm

neoluyorrrrrrr hoppppppppppppppp:pr:ulen cengiz tlf muhabbeti yazışma,görüşmeleriniz bitti şimdik buradamı başladınızzzz:bounce:birdaha olmasın.yakarım ulennnnnnn.gene sekromenç dişlilerimi attırmyın elennnnn:queen:

abi mükemmel bir gezi olmuş allah izin verirse bi gün bende gelmek istiyorum nevzat usta özel ford tekirdağın ustasıydı değil mi abi ?

ABİ 2 ŞEY TAKILDI AKLIMA BİRİNCİSİ BİZİM GİBİ KÜÇÜK MOTOR YANİ BNM GİBİ GEZİLERE GELEMİYOR MU ? HASTASI OLDUĞUM ROSSİ TASARIM R46 NIN SAHİBİ ABİ BURDAMIYDI ACBA :D:queen:

boracım belkim bu sende birşeyler uyandırmıştırrrrrrrr:queen::queen:
sudado10copy.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 ----------

ABİ 2 ŞEY TAKILDI AKLIMA BİRİNCİSİ BİZİM GİBİ KÜÇÜK MOTOR YANİ BNM GİBİ GEZİLERE GELEMİYOR MU ? HASTASI OLDUĞUM ROSSİ TASARIM R46 NIN SAHİBİ ABİ BURDAMIYDI ACBA :D:queen:

evet geliyor.r46 sahibi burda

Şu yeşil sermayanin bilime hem bu kadar yüklenip hem de biomimetri'ye -işine geldiği gibi- bu kadar katkı yaparak oluşturduğu ironiye hastayım.

Doğru düzgün konuş nen,sövüyonmu annamıyomm....:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 ----------

sudado10copy.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 ----------

Bora abi hiç yakıştıramadım,artı çıplak halinde hiç sempatik değilmiş hani....:queen:

Nedense aklıma şöyle bi portre geldi....

Leğenin içinde oturuyosun,sabunla kafanı sabunluyosun,ve urfanın hamamları şarkısını söylüyosun....

Uyhhhh gözüm yandı.....:queen:

Bide klasik soruyu soruyorum ama literatörü yeni bi şekilde ekliyoruz...

Yumurtamı bora abiden çıkar,bora abimi yumurtadannn....

50 puanlık baraj sorusu hadi bakalım....:queen:

( muzaffer abi allah müstehakkınızı versin,gülmekten motoru bozdum....:queen: )

sudado10copy.jpg

Yaw adaşım resme bakıyom bakıyom ne demek istediğini anlamıyom. Benim anlayış biraz kıt, ne demek istiyon açık açık söylesene be kardeşim :pr: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar