konuya ben bıraz ilgısız kaldım sebebıne gelınce eskıden motosıklet uzerınde karşıdan gelen motosıkletle korna ile yada başımız ile selamlaşırdık .Zaman ilerledı motosıklet sayıları coğaldı bu sevındırıcı olmakla bırlıkte luks sayılabılecek motosıkletlerde coğaldı mesela bmw sayılı göruyorken o ve onun benzeri markalarındada artış olmaya başladı zengınleşıyorduk yollarda fakat aynı zamandada fakirleşıyorduk selamlar gıttıkçe azalmaya başlamakla bırlıkte ayırımlar gözetmeye başlamıştım cc ve model sınıf farkı ile selamlar azalmaya başlamıştı zaten ss sınıfının selam verdiğide yoktu bu izlenımlerım yaz ayları ağva yollarında daha cok sayıda motor surucusunu gorebıleceğiniz mevsımlerde karşılaştığım izlenımler enduro cu sınıfı bıraz daha farklı yani selam vermese bıle selam alır dı yani o kadar vahım olmamakla bırlıkte bunları gözlemlıyordum
aslında bırakın motosıkletı yan yana yaşadığımız esnaf olsun komşu olsun onlarla bıle selamlaşmalarımız ürkek yada kısık olmaya başlamıştı son yıllar ben carşıda yetiştım ve buyudum halada bu pıyasanın içindeyım kapalıçarşı da bız selama hal hatır sormaya alışkın esnaflar olarak buyuduk 15 20 dukkan aşağımızdakı dukkanla bıle selamlaşmalarımız olurdu . onun için aliştığım için selamlaşma konusunda tıtızdım buyuk oğlum bıle boyle alıştı.
ama semtlere doğru cekıldığınızde ifade ettığım gıbı ürkek yada kısık olmaya başlamıştı tıpkı motosıklette cc farkı gıbı semtte de dukkanım var yanında esnaf dukkan acıyor saatler sonrası selam vermek aklına gelıyor. gıbı bır durum uzatmıyacağım bızı ilgılendıren taraf motosıklet isterdımki motosıkletlıler selamlaşsın o ruhu yaşayanlar model ve cc farkı olmaksızın bunu yaşasınlar bunlar benım gözlemlerım bırde kırsal kesımde yaşayan insanlar selamlaşmaları benı cok memnun edıyor mesela yolda devam ederken çifçilere rastlıyorsunuz selam verıyorsunuz cok sıcak selamlarınızı alıyor ve karşılık verıyorlar zorakı olmadığını hıssedebılıyorsunuz o sıcaklığı alıyorsunuz keşke bazı motorcu arkadaşlarlada boyle olabılseydık keşke ben izlenımlerımde yanılıyor olsatydım
Askon verdiğin ve bizimde dert yandığımız konular hakkındaki düşüncelerini paylaştığım için teşekkürler..
Bizim amacımızda bir kıvılcım yakmak ! en azından motosiklet selamı konusunda doğru bir şeyler yapalım.Selam veren arkadaşların selamı karşılıksız kalmasın ve karşımızdakinin selam verdiği anlaşılsın..coq'un açmış olduğu ankete tüm arkadaşların oylarını ve desteklerini bekliyoruz..:wiinkk: