- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar! Sizlere bir anımı anlatacağım. Kesinlikle hayal ürünü değildir..2007 yılının sıcak bir Temmuz ayında hafta sonuna dek gelen bir günde eşimle günübirlik deniz gezisi (Kefken) planladık. Sabahtan çıktık yola Kefken'e vardık gün boyu denize girdik eğlendik yemeğimizi yedik akşam üzeri eve dönme vakti geldi. Kocaeli'ne doğru seyahat etmeye başladık Kandıra'yı geçtikten sonra öbür şeritte bir cup motorlu iki kişi tekerleği sökmüşler uğraşıyorlar.(lastik patlamış) Bizi gördükleri anda işaret ettiler hemen geri döndük yanlarına gittik. Patlayan iç lastiği sökmüşler yenisini takıyorlardı ama şişirecek pompaları yoktu. Abi dediler sende pompa varmı? (Ben kısa yol olsun uzun yol olsun yanımda pompa, yedek buji, anahtar takımı, tornavida, ıslak mendil vs. malzemeler bulundururum) Hay hay dedim yarım saatte işlerini gördüler Allah razı olsun dediler selamlaşarak tekrar yola çıktık ve evimize sağ salim döndük. Buradaki mesajım şu; yoldan yüzlerce araç geçerken pompa için bizi durdurdular yani motosikletliyi bugün onlar yolda kalır yarın ben ne zaman ne olacağı belli olmaz işte motosiklet kardeşliği budur diyorum. Sizlerde bu konuda anınız varsa paylaşırmısınız?