[Mt]İzmir -> Ödemiş Töngül Pidesi Gezisi...

afiyet olsun yolunuza sağlık midenize bereket :rendeer:

2 sene boyunca ödemişte kaldım.gerçekten güzel bir yer bi dahaki gidişinizde birgiyede uğramanızı yavsiye ederim tarihi selçuklu ve osmanlı eserleri vardır.birde birgininde tahinli baklavasıyla güveç yemekleri ünlüdür .kasım aralık döneminde kar yağınca gölcüğe gitmeyi severim karlar altında gölün donmuş manzarasında kışında 3-4 gün tatilimi yaparım.gerçekten güzel bir tercih olmuş.tekerlerinize sağlık....

bu arda bi dahaki gidişinizde banada bi pm atsanız hani güzel olur :=)

Tekerinize sağlık güzel gezmişsiniz:rendeer:

Ben gittiğimde köfte yemiştim çok güzeldi bir sonraki gidişimde de pidesini deneyeyim bakalım:)

2 sene boyunca ödemişte kaldım.gerçekten güzel bir yer bi dahaki gidişinizde birgiyede uğramanızı yavsiye ederim tarihi selçuklu ve osmanlı eserleri vardır.birde birgininde tahinli baklavasıyla güveç yemekleri ünlüdür .kasım aralık döneminde kar yağınca gölcüğe gitmeyi severim karlar altında gölün donmuş manzarasında kışında 3-4 gün tatilimi yaparım.gerçekten güzel bir tercih olmuş.tekerlerinize sağlık....

bu arda bi dahaki gidişinizde banada bi pm atsanız hani güzel olur :=)

Birgi'ye gittik zaten konunun başında yazmıştım ama gözünden kaçmış sanırım tahinli baklava yemedik ama şöyle bi göz attık Birgi'ye:cat:

Bu zaten keşif amaçlıydı bi dahakine daha sağlam gidicez haber veririm sizede:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

Wallah güzel olmuş. Yolunuz hep açık olsun

Tekerinize sağlık güzel gezmişsiniz:rendeer:

Ben gittiğimde köfte yemiştim çok güzeldi bir sonraki gidişimde de pidesini deneyeyim bakalım:)

Teşekkürler:rendeer:

Pide için Sevilen var Hastane caddesinde en meşhur oraymış orayı tercih edin:cat:

Bir Ödemiş li olarak memleketimi beğenmenize sevindim, pideyi ben de oldukça özledim, inşallah en kısa zamanda bir ziyaret yaparım, gezi ve rotanız da çok güzel olmuş :)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
valla pide çok güzel görünüyor bir gün bende gideyim şu ödemişe pide yemeye,gezi tekrarlanırsa bende gelmeyi düşünürüm

Mersin İl Temsilcisi
helal sana mert, ama sen hangisisin? o kadar konuşur ederiz, yüzünü görmş değilim :)

Çok güzel bie gezi olmuş.Fotoğraflardan da anlaşılıyor zaten.Kazasız sorunsuz nice sürüşler.

Tirede buluşuruz ciddi ciddi bu haftalarda gitmeyi çok istiyorum umarım biran önce kar yağar ... konunun başında gözümden kaçmış sanırım heyecandan :mrgreen:

Tirede buluşuruz ciddi ciddi bu haftalarda gitmeyi çok istiyorum umarım biran önce kar yağar ... konunun başında gözümden kaçmış sanırım heyecandan :mrgreen:

Tamam bu aralar bi kaç planımız var Ödemişe karar kılarsak zaten topicini açarız burda takip eder haberleşiriz özeldende yazarım ben size:cat:

ah ödemiş ahh bende cuma günü gidicem bi topicte ben açım:)

kardeşim orada okuyo bi gidim görim nerdeydi hastane cad o pideci abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar