Helal olsun Scuderia06 ve Tenebrosus'a tam benim kafamdalar..Diğer arkadaşlarda tatlısı motorcusu. Hepsinin montu takımı tamdır ama işte yürek yok..
Güzel ve güneşli havalarda herkes biner motora. Tutkusuzlarla dolu bu mt...
O değil de benim acilen yarın falan artık kışlık bir eldiven almam lazım, bugün döndüğümde ellerimi resmen hissetmiyordum. Vites değiştirmek falan artık otomatik olmuş, hissiz hissiz sürdüm motoru nasıl olduysa. Bana şehir içinde düzgün bir dükkan tarif edebilecek olan var mı gidip eldiven alabileceğim?
günaydın. dikmen tarafına kar yağmış. doğrumudur? bilen var mı?Günaydın herkese...
Kalktım üşenmedim bu havada motorla çıktım, kışlık eldiven almak için motoart isimli dükkanı aramaya... Yağmur çamur problem değildi de yazlık eldivenle çıktım ve dükkan da kapatmış şansıma, kışlık eldiven alamadan döndüm pöf... Kızılay'a yakın başka dükkan bilen var mı böyle aksesuar satan?
Orda ucuz ürünler oluyor demişlerdi, mesela ben Rev-it istem orda bulabilir miyim peki?
Hm güzel bakalım bi uğriyim ben oraya, zaten alacağım başka şeyler de var öyle büyük biyerse aradıklarımı bulurum. Sağolasın Countdown.
Bu arada, kaça kadar açıktır orası?