canım ha 3 ha 4 ne fark eder, hızlı mı hızlı![]()
Beyler bana er6f için ayna uzatma ve gidon yükseltici lazım, uygun fiyata yurtiçi/yurtdışı nerden bulabilirim... ?
bu gidon yükselticinin tam olarak ne faydası oluyor daha mı dik bir pozisyonda kullanmamızı saglıyor?
evet daha rahat bir sürüş pozisyonu sağlıyor, benim aldığım hem yükseltiyor hemde geriye doğru geliyodu mesela , gerçekten çok değişiyodu sürüş pozisyonu.
sagol er6inbay güzelmiş öleyse demek ihtiyac oluyor bir seyi daga merak ettim acaba f ile n aynı gidonamı sahip yoksa yükseklikleri farklımı sanki n gidonu yukarı dogru kalkık duruyor gibi
tamamen aynı, birde gidona aparat almadan gidonun yerini değiştirerek kendine en rahat pozisyonu bulmayı dene, baktın olmuyor en son aparat alırsın. kolay gelsin.
Bi motoru alsam o kolay iş:cherry: sende varmı hala satmısmıydın?
arkadaşlar ampul olarak 12v h7 55 watt yerine 12v h7 100 watt deneyen oldu mu elektrikçi röle takman gerekebilr diyor bende far tesisatında röleye benzer bişi hatırlıyorum ama tam bilemedim var mıdır deneyen acep ?
abi takda sonra plastiği eritmesin![]()
Beyler, ayıptır sorması buraya resim nasıl ekleniyor, ben bulamadım da, siz yolunu gösterinde beni erf6 in resimlerini koyim....