2008 model 11 bin 500'de. 600 cc.
bayramdan önce bir gün belirlnirse büyük ihtimal gelirim.
Metali sahden makine müthiş... eski kasadaki grenaj zırıltı problemi devam ediyor mu? en çok merak ettğim şey bu..
saolasın erginbay. FZ6 da güzel bi motor. Ankara'da bi tane turuncu var. 2006 model. Çantalı, egzozlu, ön cam falan full bi makine. 10.750 olur demişlerdi bana ama taa ankara'ya gitmeye üşendim. mutlaka görmüşsündür ilanda ama bi söyleyim dedim![]()
Fatih hocam;
makinanın çok sınırlarını zorlayamadım henüz ancak 130'a kadar olan hızlanmada samimiyetle söyleyebilirim ki aman aman bir fark yok. Tahminimce aradaki fark 150 - 160'tan sonra ortaya çıkar. Özetle er6'lar gerçeken yabana atılacak makineler değil. özellikle yakıt konusunda çok arayacağım er6'yı gibi geliyor
10 bin bakım neler degişiyodu ?
10 bin bakım neler degişiyodu ?
Fatih hocam;
makinanın çok sınırlarını zorlayamadım henüz ancak 130'a kadar olan hızlanmada samimiyetle söyleyebilirim ki aman aman bir fark yok. Tahminimce aradaki fark 150 - 160'tan sonra ortaya çıkar. Özetle er6'lar gerçeken yabana atılacak makineler değil. özellikle yakıt konusunda çok arayacağım er6'yı gibi geliyor
ya bende düşünüyorum acaba bi 4 silindirli alsam mı diye ama işte aralarında çok fark yok gibi , yani er6n gsr nin çok arkasında kalacağına inanmıyorum , o yüzden ne gerek var diyorum değiştirmeye , ses olayı ayrı tabii...
arkadaşlar ankara'da kawasaki bayii var mı?
http://www.blueridgeperformance.net/brpexhaust.html arkadaslar burda muzzys egzost alıcam 425 dolar full system turkiye yazdım grand total gene 425 shipingi yokmu birde gumrukte takılırmı ?
http://www.blueridgeperformance.net/brpexhaust.html arkadaslar burda muzzys egzost alıcam 425 dolar full system turkiye yazdım grand total gene 425 shipingi yokmu birde gumrukte takılırmı ?
Bilo o sayfaya ben de baktım, fiyat olarak en uygun full set Muzzy ama en tipsizi de o =/ oldum olası muzzy'leri sevemedim. Motorun bütün akıcı hatlarını ağlatıyo.. zurna gibi egzoz.. tipini çok sevenler de var gerçi.. sen tipini beğendin mi yoksa sen de benim gibi fiyata mı tav oldun? Önümüzdeki sene bi komple sistem düşünüyorum.
muzzy lerde iyi ses yok er6 için...çok cıyırtkan bi sesi var..diğerlerini bilemiyorum tabii
malesef size katılamayacağım. ben de muzzy egzost var. ben çok ama çok memnunum. aslında objektif fikir almak için ankara mt'ye sorulabilir.