Abi arkadaşın arabasıyla çıkacağım bugün işten saat 18:10 gibi senin büroda olurum kısmetse.
Abi arkadaşın arabasıyla çıkacağım bugün işten saat 18:10 gibi senin büroda olurum kısmetse.
Merhaba..Herkese Hayırlı Aksamlar...
motorsuz motorcu nerelerdesin?neler yapıyorsun?![]()
Hoşbulduk,foruma pek fazla giremiyorum mesajları geç gördüm o yüzden
hahaha bumu yani ben çamur göremiyorum
fotoğraf çok abi geçiş videosu var hatta söylemesi ayıp vatandaşın biri maçası yemeyince önden beni gönderdi.ben zaten yola çıktığımızdan beri bulanıkdereden nasıl geçerim diye hesapladığımdan atladım geçtim.vatandaş baya ecel teri döktü ama.![]()
kardeşim videoyu faceye yükleyin görelim
Bi daha ki gidişinde motoru kurtaramazsan üzülmem.
Ta bulanıkdere ye gittiniz de iki foto mu getirdiniz?Ben böyle mi yapıyorum?![]()

Bi daha ki gidişinde motoru kurtaramazsan üzülmem.
Ta bulanıkdere ye gittiniz de iki foto mu getirdiniz?Ben böyle mi yapıyorum?![]()
ilk bakista Fotograflar o kadar birbirine uyumlu ki ben 2 fotoyu 1 adet olarak gördüm agaclarin gövdeleri asagida dallari yukarida gibi acemi bir photoshopcu bile bu kadar beceremez :bounce:
Acaba savaskayan benim gibi tek fotograf görseymis nasil sitem edecekti :queen:
fotoğraf çok abide zaman lazım gezi yazısı yapmak için , Recep senin zamanın varsa fotoları vereyim sana bi gezi yazısı yap artık.
daha cumartesi günü gitiiğim kastro - kıyıköy gezisinin fotoları bile duruyo köprüler yıkılmış yolu bulana kadar girmediğim yol kalmadı oralardada ama ilk fırsatta atarım abi yamaha süloya inat ::sigara::