sizede günaydın sevgili ugurapay,işte amacım bu zaten,hep beraber gülelim.:cat:
Hocam vallahi süper teşekkürler :cat:
sizede günaydın sevgili ugurapay,işte amacım bu zaten,hep beraber gülelim.:cat:
Uygun ve kaliteli kıyafetleri Adana'da nerede bulabilirim. Yardımcı olabilirmisiniz.
sevgili arkadaşlarım gerçekten pek halim yok geçmiş olsun temennileri yapan dostlarıma teşekkürler.okuyupta temennide bulunmayanlarada işşallah bulaşır temennisinde üzülerek bulunuyorummm:bounce:malumunuz tüm TÜRKİYEDE 29 EKİM KUTLAMALARI YAPILACAK bundan dolayı biz ADANA motosiklet gurubu olarak bayrağını ve motorunu alıp bu etkinliğe katılma şerefini yapalım derim.öyle sadece gezi yapmakla olmaz.haydin adana mt bu işi organize edelim .edemiyorsanız bana bu görevi verirseniz memnuniyetle yaparım.katılmak isteyenler lütfen LİSTE oluştursun.
arkadaşım adanada belli birkaç yer var, eyer adanaya yabancıyım dersen ben ilgilenebilirim:cat: alacağın malzeme pişman olmayacağın türden olsun, sertifikalarına bak:bounce:]
Adanalıyım ama motorda yeniyim. Birçok yere baktım ama burada sektör çok zayıf. Herşey istanbulda. İnternetten de beğensen dahi gözle görmeden olmuyor bazı şeyler. Yinede yardımlarınızı beklerim.
Herkese iyi Bayramlar....
Herkese merhaba, akşam aynı yere mi gidiliyor yine?
Günaydınlar.HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUM NİCE 86. YILLARA.....
sevgili arkadaşlarım gerçekten pek halim yok geçmiş olsun temennileri yapan dostlarıma teşekkürler.okuyupta temennide bulunmayanlarada işşallah bulaşır temennisinde üzülerek bulunuyorummm:bounce:malumunuz tüm TÜRKİYEDE 29 EKİM KUTLAMALARI YAPILACAK bundan dolayı biz ADANA motosiklet gurubu olarak bayrağını ve motorunu alıp bu etkinliğe katılma şerefini yapalım derim.öyle sadece gezi yapmakla olmaz.haydin adana mt bu işi organize edelim .edemiyorsanız bana bu görevi verirseniz memnuniyetle yaparım.katılmak isteyenler lütfen LİSTE oluştursun.
çerçi yusuftan kına alimde yak emiimuzaffer abi çok büyük geçmiş olsun. allah acil şifa versin. :rendeer: