Bozcaada [k 39° 50' 04'' d 26° 04' 06'' ] gezimiz wallace &viper75

Murat var ya nasıl özendim size anlatamam, kısmet olursa hep beraber de yaparız inşallah böyle keyifli geziler. :)
Anlatım ve fotoğraflar da harika, Bozcaada'yı her yönüyle en güzel şekilde tanıtmışsınız; belgesel niteliğinde bir başlık olmuş.
Ne diyeyim, yüreğinize sağlık, daha nicelerine inşallah, tekeriniz hep düz bassın :rendeer:
Bu arada, balık zehirlemesin diye ben de hep öyle yaparım:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murat var ya nasıl özendim size anlatamam, kısmet olursa hep beraber de yaparız inşallah böyle keyifli geziler. :)
Anlatım ve fotoğraflar da harika, Bozcaada'yı her yönüyle en güzel şekilde tanıtmışsınız; belgesel niteliğinde bir başlık olmuş.
Ne diyeyim, yüreğinize sağlık, daha nicelerine inşallah, tekeriniz hep düz bassın :rendeer:

balığı zehirlememek için roka ve soğan da gerekir.Bir de sert su. :)

bozcaada süperdir ya ben kışın gitmiştim dağa cıkmıştık kac bin km'reydi hatırlamıyorum ama cook yüksek açık teleferikle cıkılıyodu...bu arada fotograflar cok güzel abi

süper gezi süper evler cüneyt abim yine yemekleri götürmüş. afiyet olsun.. bir sonrakine yapışırım .. kaçmaz.

Murat Hocam çok güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Keşke Havran'a da uğrayıp bir çayımızı içseydiniz.Çok sevinirdik.görüşmek dileğiyle.

Yaz sezonunda ayazma plajında bir çardakaltı lokantası vardı,harika sarma yapıyorlardı, sarma-bira-deniz üçlemesi
Vahit'in yeri vardı fena gözükmüyordu ayazma da. acaba orası mı?

Emre kardeşim inşallah. siz istanbuldan biz izmirden çıkar feribot iskelesinde buluşuruz. sende balık zehirlemesin diye bizim gibi yapıyorsan şahane de bir sofra kurarız. selamlar:cat::rendeer:

balığı zehirlememek için roka ve soğan da gerekir.Bir de sert su. :)

o zaten olmazsa olmaz.

bozcaada süperdir ya ben kışın gitmiştim dağa cıkmıştık kac bin km'reydi hatırlamıyorum ama cook yüksek açık teleferikle cıkılıyodu...bu arada fotograflar cok güzel abi

bak onu görmedim. hatta bozcaada'da o kadar yüksek dağ da dikkatimi çekmedi.

Kıvırcıkla bol limon da etkili oluyormuş sanırım.:mrgreen:
şöyle nar ekşili şahane bir çoban salata:queen::queen:

süper gezi süper evler cüneyt abim yine yemekleri götürmüş. afiyet olsun.. bir sonrakine yapışırım .. kaçmaz.

kardeşim durduğun kabahat dedik sana gel diye:cat:

Murat Hocam çok güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Keşke Havran'a da uğrayıp bir çayımızı içseydiniz.Çok sevinirdik.görüşmek dileğiyle.
hocam feribota yetişeceğiz diye gidişde pek sallanamadık. dönüşte ise son feribot 17'deydi hava karardı bir an önce izmire varalım dedik. aklımıza da gelmedi değil ama nasip olmadı. sırf sizleri görmek için ayrı zamanda bol vakitte gelmek lazım. tüm havran motor dostlarına tek tek selamlar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Amma para varmış sende de ha...Gez gez bitmedi.... :p O kadar gezmeye de o göbek ne ola ki?.. Biz olsak bi deri bi kemik kalmıştık....

Güzel resimler...Öyküleme de güzel.... Taşekkürler...Yarın kortejde görüşürüz..:cat:

uzunca bir süre görüşmeyelim, bunun bedeli ağır olur, eğer gelirken bana üzüm suyu getirmediysen yada bahara bir daha aynısını yapmazsan, beni orada gezdirmezsen hatta üzüm suyuna yatırıp boğmazsan ben seni her türlü bulurum :p

keşke kalenin gece ışıklandırılmış haliini de fotoğraflasaydın murat hocam. Çavuş üzümleri de bitmiş mi bu mevsimde?

Tekerinize sağlık güzel bir gezi olmuş.:cat:

kardeşim teşekkür ederim. nerelerdesin sen? işler çok yoğun galiba:queen:

keşke kalenin gece ışıklandırılmış haliini de fotoğraflasaydın murat hocam. Çavuş üzümleri de bitmiş mi bu mevsimde?
hocam valla bir kaç yerde baktık ama bulamadık. kusurumuza bakmayın sizlere de uğrayamadık. telefonda da konuştuğumuz gibi vakit çok dardı. tüm havran motor dostlarına çok selamlar. ekip büyümüş ve motosikletler yenilenmiş artık sizi kimse tutamaz:cat::rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Amma para varmış sende de ha...Gez gez bitmedi.... :p O kadar gezmeye de o göbek ne ola ki?.. Biz olsak bi deri bi kemik kalmıştık....

Güzel resimler...Öyküleme de güzel.... Taşekkürler...Yarın kortejde görüşürüz..:cat:

Bize bişey yazmamışsın..?.... :silent::silent: Taaam paranın çok olduğunu bidaha afişe etmeyecem...:queen::queen:

Bize bişey yazmamışsın..?.... :silent::silent: Taaam paranın çok olduğunu bidaha afişe etmeyecem...:queen::queen:

yaw kusura bakma gözden kaçırmışım napayım özür dilerim üstad kasıtlı birşey yok. senin yerine de bol bol yedim içtim nasılsa denizde kum bende para:):queen::queen:

uzunca bir süre görüşmeyelim, bunun bedeli ağır olur, eğer gelirken bana üzüm suyu getirmediysen yada bahara bir daha aynısını yapmazsan, beni orada gezdirmezsen hatta üzüm suyuna yatırıp boğmazsan ben seni her türlü bulurum :p

hani bana :p

:wiinkk:Çok gü<el bir gezi olmuş. Fotoğraflara bakınca içim açıldı yine :)

Güzel gezi olmuş.
Bozcadadanın iki sezonu vardır,Yazın denize girilir sonbaharda ıssızlığın ve şarabın keyfi çıkarılır.

Hakikaten öyle.. Manzara eşliğinde kahveyi de unutmamak lazım bir de. :wiinkk:

ee dedin ya uzun süre görüşmeyelim diye:queen::queen::queen: şaka bir yana kortej vs derken topiği unuttuk. bahara yapalım bu rotayı. en kötü 3-5 kişi gider kahve içer balık tutar geliriz. hem belki adadakilere semaver tadında çayında nasıl olduğunu öğretirsiniz:cat::rendeer:

:wiinkk:Çok gü<el bir gezi olmuş. Fotoğraflara bakınca içim açıldı yine :)

Hakikaten öyle.. Manzara eşliğinde kahveyi de unutmamak lazım bir de. :wiinkk:
teşekkürler biz gezerken çok keyif aldık. umarım sizler daha güzellerine imza atarsınız. sevgilerle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar