[Ankara - MT]

jr.

ben titiz adamım..takıyorum kafaya (suku uçacak gelince) sağolun arkadaşlar içim bi rahatladı. ilk gezide size de göstereyim durumu normal mi bakın. bu pazar el nino :mrgreen:

jr.

kredi kartı varsa sorun olmuyo fatih. ben de korkuyodum şimdi baya alıştım. önemli olan sitenin kendi kredi kartı sistemi olması. motomaxta yok mesela. kadın diyo ki telefonda: "size form fakslıyorum. kredi kartı bilgilerinizi doldurup şu numaraya fakslayın" acayip tehlikeli geldi bana. feyizde hudsonda bu sorun yok. kapalı sistem.

ben titiz adamım..takıyorum kafaya (suku uçacak gelince) sağolun arkadaşlar içim bi rahatladı. ilk gezide size de göstereyim durumu normal mi bakın. bu pazar el nino :mrgreen:

titiz olma abi be onu geçen hafta öğrendim hiçbişeye değerinden fazla değer verme üzülen sen olursun ben eskişehire getirdim motoru çizdiler çok canım sıkıldı bastım bi hafta sonra geri getirdim :salut:

titiz olma abi be onu geçen hafta öğrendim hiçbişeye değerinden fazla değer verme üzülen sen olursun ben eskişehire getirdim motoru çizdiler çok canım sıkıldı bastım bi hafta sonra geri getirdim :salut:

ib.. çok memlekette. geçmiş olsun.benim de kontak anahtarı girişine ve depo anahtar girişine çekirdek kabuklarını sokmuşlardı. çıkarana kadar anam ağladı.

evren yine de alış veriş konusunda biraz gelenekçiyim. ne kadar sağlam da olsa güvenemiyorum

jr.

vay validesini ................................. evlatları. geçmiş olsun gürkan.

öyle tehlikeli yerler için yedekte bi yıbırın olacak. göze batmıyor onlar. gariban motor :cherry: hatta motorun önüne bozuk para bile bırakabiliyolar :queen: (uçan suku göreceğiz birazdan..hele bir eve gelsin tek izin toplantısından..ahanda..tabi ya :))

arkadaşlar bu suku adisi yok mu? tek izin toplantılarına katılıyor. dedi ki bizim grup onların 1963teki hali gibiymiş.

jr.

sen sukuya nakit ver fatih. o alsın..koskoca lokantalar zinciri veliahtı :)

bu arada kartingin tadı damağımda kaldıı.gürkan sen bi gelde gideriz yine.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 PM ----------

sen sukuya nakit ver fatih. o alsın..koskoca lokantalar zinciri veliahtı :)

:queen::queen::queen:

bu arada kartingin tadı damağımda kaldıı.gürkan sen bi gelde gideriz yine.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 PM ----------

:queen::queen::queen:

bitti hocam kayıtlar da bitti ekle sil haftası da geçti programlama c dersleri diferansiyel derken derslerin arasında buldum kendimi kim dedi git mühendis ol diye iktisat işletme okumak vardı şimdi :)

jr.

bana sorsaydınız ya :mrgreen: bu koşullarda mühendis falan olup da piyasada adamdan bile sayılmayıp hüsrana uğramayın derdim :pr:

(hiç olmazsa parası iyi sayılır)

Son düzenleme:
bitti hocam kayıtlar da bitti ekle sil haftası da geçti programlama c dersleri diferansiyel derken derslerin arasında buldum kendimi kim dedi git mühendis ol diye iktisat işletme okumak vardı şimdi :)

ne demişler ' her yokuşun bir de inişi vardır.' sen birazcık kas, mezuniyetten sonra sefanı nasılsa süreceksin. istediğin heşeyiyapabileceksin. böyle düşün. bırak tm bölümlerini. biz mf ciyiz. (öğrencilerime de böyle gaz veriyorum.):mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------

bana sorsaydınız ya :mrgreen: bu koşullarda mühendis falan olup da piyasada adamdan bile sayılmayıp hüsrana uğramayın derdim :pr:

(hiç olmazsa parası iyi sayılır)

abartma evren

jr.

ben suku gelmeden yatayım hadi iyi geceler. yarın güzel bir gün olsun hepinize :)

jr.

ne abartması ya. mühendis olacağıma ne vardı şöyle lokantalar havada uçuşsaydı da ben de veliaht olsaydım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar