Çin malı motorlara her fırsatta laf atanlara duyurulur

aha bi fırsat daha buldum yazayım...çinçon almayın...almaya teşvik etmeyin...paranızı kaptırmayın bu makinalara...istisnalarda kaideyi bozmaz...benim cbf 150 de çin yapımı...ama Honda...4250 deyim tık yok...ama Honda için övünülecek bir durum değil...50.000de tık yok demek mesele...

tan dicektim METEHAN nerde diye kan gövdeyi götürecek şimdi

Motosikleti
Pulsar NS400Z
sitede konuda açmıştım konularımdan araştırıp bulabilirsiniz daha ehliyetim yoktu geçen sene bir akdeniz akşamı abimin ybryi aldım arkadaşla gezecektik ondada 125 agk vardı yani tipik çinli anca gidiyorduk bir tıngırtı geldi arkadaş sağa çekti yerde birşeyler arıyor bende durdum ne arıyorsun dedim vites kolu düştü dedi baayağı gülmüştük o akşam beraber yani bu olaya tanık olduktan sonra çinlilere laf söylememek için kendimi zor tutuyorum ha birde bizim burdan sürekli geçen bir uag var motorun resmen vidaları sallanıyor karşı yoldan geçmesine rağmen sesi bizim eve kadar geliyor

15000 20.000 yapanlarda var sorunsuz...

ne demişler bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye.....

Motosikleti
Pulsar NS400Z
vites kolu uçan motorda gayet bakımlıydı bakımlarını hiçbir zaman aksatmadan yaptırırdı hatta bizim ybrye davrandığımızdan daha titiz davranıyordu motora

Motosikleti
Pulsar NS400Z
ozaman bakmak var bakmak var gözünle bakmican

oda gözüyle bakmıyordu zaten bizim ybrnin bakımı 2000-3000 km geçerken o kmyi tamamladığı anda atlar giderdi servise gecikmezdi fakat bizim ybrde o kullanmaya rağmen tık yoktu

sonuç ortada çin işi şans işi :)

ya biz zaten bunlar 10 numra demedikki..beğenmeyen beğenmez almaz.....

isteyen kullanır..okadar..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aha bi fırsat daha buldum yazayım...çinçon almayın...almaya teşvik etmeyin...paranızı kaptırmayın bu makinalara...istisnalarda kaideyi bozmaz...benim cbf 150 de çin yapımı...ama Honda...4250 deyim tık yok...ama Honda için övünülecek bir durum değil...50.000de tık yok demek mesele..
metecim ben bişey yazmıyom çinli motorlar hakkında sadece senden alıntı yapıyorum,sadece yazmış olayım diye yazıyorum:p:p:p:queen::queen:
taksimde pazar günü çok bekledim ama gelmedin bi yüzünü görelim.

mete_han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aha bi fırsat daha buldum yazayım...çinçon almayın...almaya teşvik etmeyin...paranızı kaptırmayın bu makinalara...istisnalarda kaideyi bozmaz...benim cbf 150 de çin yapımı...ama Honda...4250 deyim tık yok...ama Honda için övünülecek bir durum değil...50.000de tık yok demek mesele..
metecim ben bişey yazmıyom çinli motorlar hakkında sadece senden alıntı yapıyorum,sadece yazmış olayım diye yazıyorum:p:p:p:queen::queen:

ümmet abi çin malı motorla kaç defa türkiye turu yaptın şu arkadaşlara bi anlatta anlasınlar.....

bide pazar günü dediğin motoron u alırsan 1 2 tur da onla atarsın inşallah..:rendeer:

ya biz zaten bunlar 10 numra demedikki..beğenmeyen beğenmez almaz.....

isteyen kullanır..okadar..

ulan hötoro kardeş senin ne farkın kaldı çincçonculardan...sende çakma ss alarak bir nevi aynı duruma oluyorsun gözümde...olm LOST izliyom hemen cevap veremem bak bilgin olsun...kitliyorum ama cevap uzun zaman sonra gelir...2.seon 8.bölümdeyim

abi sen istisnasın...senino kmleri naısl yaptığını bir sen bir ben birde Allah bilir...40-50 ile her makina sabit hızda uzun ömrülü olur...birde senin yumuşak kullanımın sakin kullanımın var vs...senin durumun farklı...Ver bakalım senin o yüzbin deviren makinalarından birini KURYE lere bakalım kaçıncı kmde dağılıyor makina...mevzu sert kullanımdada dayanaıklılık...zaten senin makinalar grenajda dökülüyordu sadece moturu düzenli hızda gittiği için sağlamlığını koruyordu...gittiğin il ilçelerde sponsor tamircilere gidip yapılan ince dokunuşları hiçö saymıyorum...

öpüyorum selamlar...

15000 20.000 yapanlarda var sorunsuz...

ne demişler bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye.....

herkese selam....:rendeer:

benim zat 150, 24.650 km'de:queen::queen::queen:
son 2 aydır,her gün artçılı biniyorum ve ortalama günde 45-50 km yol yapıyorum...

ulan hötoro kardeş senin ne farkın kaldı çincçonculardan...sende çakma ss alarak bir nevi aynı duruma oluyorsun gözümde...olm LOST izliyom hemen cevap veremem bak bilgin olsun...kitliyorum ama cevap uzun zaman sonra gelir...2.seon 8.bölümdeyim

abi sen istisnasın...senino kmleri naısl yaptığını bir sen bir ben birde Allah bilir...40-50 ile her makina sabit hızda uzun ömrülü olur...birde senin yumuşak kullanımın sakin kullanımın var vs...senin durumun farklı...Ver bakalım senin o yüzbin deviren makinalarından birini KURYE lere bakalım kaçıncı kmde dağılıyor makina...mevzu sert kullanımdada dayanaıklılık...zaten senin makinalar grenajda dökülüyordu sadece moturu düzenli hızda gittiği için sağlamlığını koruyordu...gittiğin il ilçelerde sponsor tamircilere gidip yapılan ince dokunuşları hiçö saymıyorum...

öpüyorum selamlar...

len şopar daha 2 sezondamısın len 5 sezon bitti işte cbf 150 ile gidersein ancak bukadar yetişebilirsin ben çak ma dediğin ss le 5 sezon 8 bölümdeyim...:queen::queen::queen::queen:
herkese selam....:rendeer:

benim zat 150, 24.650 km'de:queen::queen::queen:
son 2 aydır,her gün artçılı biniyorum ve ortalama günde 45-50 km yol yapıyorum...

a.selam ayberk....daha nice km lere...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bilmem kaç km yaptım deyip de motor yapanlar da var :)
savaşım sence motoru kaça yapıyolardır istersen söleyim,400-500 tl kadar
diğer kaliteli motorlar 1500-2000 tl varmıdır,ben öle sürücü gördümki 1000 km de motor yapıyolar,yani at sahibine göre kişniyo

En azından parçaları ucuz 3 gün önce yamaha cygnus debriyajını değiştiriyim dedim debriyaj balatası 140 lira karbüratör de sorun olabilir dedi usta aradım sordum 400 lira fren balatası 90 lira bide işçilik eklersen al sana bi çin motoru fiyatı :)

Bu sözüm her fırsatta çin malı motorları karalayanlara ve çin malı motoru kullanıcılarınadır:
2 yıldır motor kullanıyorum ilk motorum çinli :) asya 150 t1 motorumu hala kullanıyorum 12000 km yol yaptım.10 kez istanbul-sapanca arasında uzun yol yaptım.motorum bir kez beni yolda bırakmadı ufak tefek sorunlar dışında sorunlar çıkarmadı hatta iddia ediyorum 2 yıllık bir çinli motordan beklenmeyecek kadar iyi durumda şimdi motorumu yükseltmek ve tarzımı değiştirmek için 250lik bir chooper almak istiyorum ama çinli motorumu satmak hiç istemiyorum çinli motorum olmasaydı belki şu anda motorlar benim için sadece uzaktan izlediğim iki tekerlekli bir araç olacaktı.şimdi ise hayatımın önemli bir kısmını motor oluşturuyor.
bence çin motorlarını bu kadar karalamayalım.motora gerekli özen gösterilirse çinliler de uzun yıllar kullanılabilir.3-4 milyara japon maksiscooter vardı da biz mi almadık

çinli motorlar şans işidir şanslıysan eline sağlam gelir sende şanslıymışsın demekki :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar