Abla anlatılanlardan sonra kana susamış bir vampir olarak gözükmeye başladın gözüme.. :mrgreen: Allah razı olsun sizden..:rendeer:
ben geceleri vampir oluyorum. ogün bizi tersliyenlerin adreslerini tesbit ettim. bir bir gidip tahsil edicem :queen:
valla ben dedim cadı
baktım kenküm ediyo aman okuma hadi sen veremiyorsun etrafında hiç verecek insan yok mu senin bu broşürü ona iletip kanvermesini saglayıp iyilik yapsan çarpılırmısın dedim ve oda haklısın dierek aldı belki kırıcı oldum ama kızdım napiiim
ben iki kişiyi tersledim. oda artık dlirtmişlerdi beni
1. olay :
-merhaba kan bagışımıza katkıda bulunmak istermisiniz?

-hayır ben kızılaya kan vermem ::lac::
-neden beyfendi? :silent:
-acil kana ihtiyacım oldu yok dediler ::miiz::
-beyfendi herkes böyle düşünürse kimse kan vermezse kızılayda kan stogu nasıl olabilir?
-ben bilmem bana yok dediler ben vermem ::lac::
vs. vs. vs.
-sizi ikna etmek için boşa ugraşıyorum umarım tekrar ihtiyacınız olmaz

r:
2. olay : (orta yaşlarda takım elbiseli bir beyfendi)
-kızım bu nedir? (elimdeki broşürü soruyo)
-kızılay için kan bağışı kampanyamız var sizde bir hayat kurtarmak istermisiniz?

-hımmm niye kızılay böyle kan topluyo?::sas::
-ihtiyacımız olduğunda bizlere vermek için elbette ::153::
-kızım kızılay neden vatandaşlardan topluyo bu kanı?::sas::
-beyfendi vatandaşlardan toplıycak elbette kan bu ::150::
-bak kızım ::secreet: kızılay devlet kuruluşu niye vatandaştan alıyo kanı onlarda vardır. ::sas::
-beyfendi kızılay vatandaştan almazsa kanı nerden bulucak ::156::
kan bu ekince bitmiyoki topraga ::baaas::
-devlet kuruluşu kızım kızılay vatandaşın kanını niye alıyoki ::sas::
-kan bu beyfendi kızılayın kan üreten makineleri yok ki ..........::baaas::::153::::156::::150:: :santa:
-kızım.....::sas::
-özür dileriz beyfendi kızılay henüz sizin ulaştıgınız teknolojiye ulaşamadı kan üretemiyo malesef iyi akşamlar size ben insanlardan almaya devam ediyim teknoloji gelişene kadar ::sas::::sas::::sas::