Konu okuyor diye yazdım...öylesine...aslında kuyu alayımıza taş atıyor...anlayana...Mt Yönetimden neden bir Allahın kulu yoktu buna cevap arıyoruz galiba...
Halis hepimizin abisi...ona adam diye hitap etmen yanlış cerroş...
Konu okuyor diye yazdım...öylesine...aslında kuyu alayımıza taş atıyor...anlayana...Mt Yönetimden neden bir Allahın kulu yoktu buna cevap arıyoruz galiba...
Halis hepimizin abisi...ona adam diye hitap etmen yanlış cerroş...
ben kimseye taş atmıyorum. ama senin kafan yarılıyo yada benim sözlerimle birinin kafasını yarmak istiyosan o benim değil senin sorunun pandacım. elimde sargı beziyle gelip müdahale etmem haberin olsun :cherry:
yönetim gerektiği yerde gerektiği kadar yardımcı oldu. elbette bizimle olsunlar isterdik ama yoklar diyede sitemim olmaz :wiinkk:
tamam ben Cerrahinin altında buzağı aradım o zaman ...pardon...:queen:
o şekilde düz hitap etmen yanlış...büyüğün senin...ve okuyor...tamam el ense muhabbetin var ama yinede bunu ortamda bize hissettirmemelisin...Halis abi diyebilirsin...Halis Bey diyebilirsin...vs vs...neyse banane ya...
Yönetimden birileri neden yoktu sorusuna cevap aramaya devam ediyoruz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 PM ----------
tamam ben Cerrahinin altında buzağı aradım o zaman ...pardon...:queen:

geyik candır
seviyorum bu ekibi 7sinden 70ine. çok şükür Allaha yine güzel birgün yaşadık hepbirlikte. daha nicelerinide yine hep birlikte yaşıycaz. altınada herbirimiz tek tek imzamızı atıcaz.
hee elbette yaşanan her güzel şeyi biraz gurur biraz sitem biraz belki hüzün biraz mutluluk tüm duygularımızı katıp elbette paylaşıcaz görsel ve sözlü olarak ki bizimle olmak isteyipte olamıyan arkadaşlarımız iyisiyle kötüsüyle neler yaşadık neler hissettik daha iyi anlasın. bunuda geyikle yapmak kadar eglencelisi olmaz kanımca :cherry:
MT ye selamlar olsun, katılan destek veren ve kalben orada olan herkese:rendeer: denizcieylem o gün orada nöbette olacak idi, son anda görev yeri değişti. Olsun, diğer gızlarda acıtmadan inne yapabiliyorlar
Panda'lar Kan Viremiyolar mı olm:silent:
Abicigim sen nerelerdesin yahu cok ozlettin kendini.
Tamam ufaklık oldu da bak bende ufaklıkla geldim
Pandaların kanında kudurukluk hastalıgı var abi baglasan durmuyorlar
O yuzden almıyorlarmıs ben hemsirelerin yalancısıyım![]()
MT ye selamlar olsun, katılan destek veren ve kalben orada olan herkese:rendeer: denizcieylem o gün orada nöbette olacak idi, son anda görev yeri değişti. Olsun, diğer gızlarda acıtmadan inne yapabiliyorlar
Panda'lar Kan Viremiyolar mı olm:silent:
hadi 7'sini tanıyoruzda 70'i kimdi onu merek ediyorum
len ordan çıkarken kız beddua etti heralde bindirmedim diyeradyatörüm delinmiş
![]()
len ordan çıkarken kız beddua etti heralde bindirmedim diyeradyatörüm delinmiş
[/QU
r:
r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:33 PM ----------
:cat::cat::cat:len ordan çıkarken kız beddua etti heralde bindirmedim diyeradyatörüm delinmiş
![]()