motosiklet.net den örnek davranış

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hepiniz su kardesimin yuzune iyi bakın...
Bu kardesimi masanın kenarına geldi ve form doldurmaya calısıyordu.
Dedimki gel kardesim ben sana yardımcı olmaya calısayım.

ismin nedir dedim.
Birseyler soyledi ama anlasılmadı.
Sonra soparım sordu tekrar abi dedi ben ozurluyum.
Ama yine anlamadık.
Abi dedi heceleyerek ben özürlüyüm kan vermemde sakınca varmı..........

Gozlerim yasardı o anda ve dolmus gozlerimle baktım gozlerine..
Allah dedim...
Estagfurullah...
Allah seni boyle begenip yaratmıs O nun yarattıgı bu guzellige biz nasıl özür diyebiliriz.

Yok yok abicigim ben seviyorum bu halimi dedi..
Kendisi ile oylesine barısıktı ki..

Kurban olurum seni yaratana ben..
Sen ozurluysen taksimde borusuru gozune sokarak yardım diledigimiz insanlar ne acaba ?

Yalvarırcasına kan dilendigimiz insanların özürü nasıl bir özür ki senin su yureginin guzelliginin yanında ama farkında degiller..

Görebilene... Köre ne...

Dedim Ey guzel rabbim..

Envayi cesit laflar soyledigimiz, yardım diledegimiz insanlar cevirip kafasını da hayır demeye bile tenezzul etmiyorlar.. (Bir ara sinirlerim bosaldı cıktıgı metrodan assagıya geri yuvarlayacaktım agzınız ..... kactı ulan sizin diye...)

Biz ne gunlere kaldık yarabbi...

Ne bicim bir insan ! musvetteleri icinde gecirdigimiz gunlere hayat diyoruz.

Biz ne zavallı insanlarız...

Sen bizleri hayvanlık makamında ala eyle....

Amin...

Ağlattın la.. :salut::salut: Allah razı olsun ondan..:salut:

CERRAHI tesekkürler..
insan bunlari gördükce seviniyor.. :rendeer:

arkadaşlar gerçekten çok güzel bir davranış. mt olarak gurur verici bir olay herkesi tebrik ediyorum.:rendeer:

Hepiniz su kardesimin yuzune iyi bakın...
Bu kardesimi masanın kenarına geldi ve form doldurmaya calısıyordu.
Dedimki gel kardesim ben sana yardımcı olmaya calısayım.

ismin nedir dedim.
Birseyler soyledi ama anlasılmadı.
Sonra soparım sordu tekrar abi dedi ben ozurluyum.
Ama yine anlamadık.
Abi dedi heceleyerek ben özürlüyüm kan vermemde sakınca varmı..........

Gozlerim yasardı o anda ve dolmus gozlerimle baktım gozlerine..
Allah dedim...
Estagfurullah...
Allah seni boyle begenip yaratmıs O nun yarattıgı bu guzellige biz nasıl özür diyebiliriz.

Yok yok abicigim ben seviyorum bu halimi dedi..
Kendisi ile oylesine barısıktı ki..

Kurban olurum seni yaratana ben..
Sen ozurluysen taksimde borusuru gozune sokarak yardım diledigimiz insanlar ne acaba ?

Yalvarırcasına kan dilendigimiz insanların özürü nasıl bir özür ki senin su yureginin guzelliginin yanında ama farkında degiller..

Görebilene... Köre ne...

Dedim Ey guzel rabbim..

Envayi cesit laflar soyledigimiz, yardım diledegimiz insanlar cevirip kafasını da hayır demeye bile tenezzul etmiyorlar.. (Bir ara sinirlerim bosaldı cıktıgı metrodan assagıya geri yuvarlayacaktım agzınız ..... kactı ulan sizin diye...)

Biz ne gunlere kaldık yarabbi...

Ne bicim bir insan ! musvetteleri icinde gecirdigimiz gunlere hayat diyoruz.

Biz ne zavallı insanlarız...

Sen bizleri hayvanlık makamında ala eyle....

Amin...

allah kardeşimden razı olsun cvp vermeyenlerden hariç dalga gecenlerde oluyodu onları ben insana ne kadar benziyorlar bilsem sormasdım dierek geçiştiriyordum onları alıp sıraya dizip bu arkadaşımıza yüzlerine tek tek tükürttürmek lazım amam acaba tükürügüne degerlermi

günün en güzel olay eşiyle birlikte el ele yürüyen çifte cadının broşür uzatmadı ve beyefendinin cevabı
" kızım orada ne yazıyor. malum yaş 80 görmüyor gözler"

cadıyı durdurana aşolsun:p

cerrahi ben malesef bu arkadaşımızı görmedim. ama öyle güzel anlatmışsın ki o anı yaşamış kadar oldum. yüreğini saglık. Allah razı olsun kardeşimizdende... insanlığın var olduğuna dair sönen umutlarımızı yeşerttiği için.

yt_servan yaşlıydı ama kanı çok gibiydi amcanın... hem el ele dolaşan sevgililere broşür verilmezmi...
tepki hep şu oldu. ben broşürü uzatıyorum. nedir bu diye soru gelio kan bağışı diyorum. kız hemen atlıyo. ben daha yeni verdim/ ben kan veremiyorum/ ay hastayım ilaç aldım... peki yanınızda sesini çıkaramıyan şahsiyet? odamı kansız :cyclopsan :p (diyemiyosun tabi)

allah kardeşimden razı olsun cvp vermeyenlerden hariç dalga gecenlerde oluyodu onları ben insana ne kadar benziyorlar bilsem sormasdım dierek geçiştiriyordum onları alıp sıraya dizip bu arkadaşımıza yüzlerine tek tek tükürttürmek lazım amam acaba tükürügüne degerlermi

::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn

cerrahi ben malesef bu arkadaşımızı görmedim. ama öyle güzel anlatmışsın ki o anı yaşamış kadar oldum. yüreğini saglık. Allah razı olsun kardeşimizdende... insanlığın var olduğuna dair sönen umutlarımızı yeşerttiği için.

yt_servan yaşlıydı ama kanı çok gibiydi amcanın... hem el ele dolaşan sevgililere broşür verilmezmi...
tepki hep şu oldu. ben broşürü uzatıyorum. nedir bu diye soru gelio kan bağışı diyorum. kız hemen atlıyo. ben daha yeni verdim/ ben kan veremiyorum/ ay hastayım ilaç aldım... peki yanınızda sesini çıkaramıyan şahsiyet? odamı kansız :cyclopsan :p (diyemiyosun tabi)

valla ben dedim cadı
baktım kenküm ediyo aman okuma hadi sen veremiyorsun etrafında hiç verecek insan yok mu senin bu broşürü ona iletip kanvermesini saglayıp iyilik yapsan çarpılırmısın dedim ve oda haklısın dierek aldı belki kırıcı oldum ama kızdım napiiim

sn vukuat selo akşam nerde kaldınız kardeşim ammada yavaşmışsınız ha alayınıza :pr:değil:p selamlar kardeşşş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 PM ----------

zarganadan kan almadılar ona lazımmış:cyclopsan

Abla anlatılanlardan sonra kana susamış bir vampir olarak gözükmeye başladın gözüme.. :mrgreen: Allah razı olsun sizden..:rendeer:

sn vukuat selo akşam nerde kaldınız kardeşim ammada yavaşmışsınız ha alayınıza :pr:değil:p selamlar kardeşşş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 PM ----------

abi adam senin burda bulunman bile hata git evine yat dedi herhalde kan versydik sedyeden imamın kayıgına gecerdik:)

bak şimdi kırıldım ama tünal abi olmadı böyle daha ne yapalım :queen::queen:

vukuat hasanpınarda yavaş galiba baktım benzincide kalmışlar.....:p

arkadaşlar tüm mt tekirdağ yolcularına teşekkür ederim ilk uzun yol tecrübem oldu:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 PM ----------

kardeşim 1000 rr caponord arkada sizi arar:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 PM ----------

bu arada beyler bana güzergahı söyleyin ben birgün önceden çıkayım.cüzzz.

biz hepımız ordaydık erdeme benzın aldık ufak bı ıhtıyac molasından sonra yola devam ettık hasan kardesımız baya hızlı ya onu tutmak zor :cat:
yok dur daha yeni alışıyoruz birde artçısız gör beni...
arkadaşlar tüm mt tekirdağ yolcularına teşekkür ederim ilk uzun yol tecrübem oldu:cat:
biz teşekkür ederiz abi ne demek inşallah yola devam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 PM ----------

gerek yok hep bereber gidip geliyoruz biraz ilerde biraz geride...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 PM ----------

biz hepımız ordaydık erdeme benzın aldık ufak bı ıhtıyac molasından sonra yola devam ettık hasan kardesımız baya hızlı ya onu tutmak zor :cat:
yok dur daha yeni alışıyoruz birde artçısız gör beni...

biz teşekkür ederiz abi ne demek inşallah yola devam...:queen:
gerek yok hep bereber gidip geliyoruz biraz ilerde biraz geride...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar