motosiklet.net den örnek davranış

Babacım bi an öyle yazdım işte :p

Kycd sen hiç havada uçan çaydanlığın kafada çıkarttığı sesi biliyor musun ? :p

Neyse ben çok konuşmıyım aşkım kızmasın :) ben bilmem beyimmm bilir :p

Vay be Herkeze örnek olucak bir davranış KAn vermişsiniz Keşke Benimde haberim olsaydıda Gelseydim dün mt de hep baktım ettim boş boşta durdurm Keşke Kan vermeye gelebilseydim.

Vay be Herkeze örnek olucak bir davranış KAn vermişsiniz Keşke Benimde haberim olsaydıda Gelseydim dün mt de hep baktım ettim boş boşta durdurm Keşke Kan vermeye gelebilseydim.

yuhh olm topik kaç gündür var haberin var mı? olmadı birilerini arasaydın ya.. neyse.. bi dahaki organizasyona diyelim cihancım..

Çok güzel bir organizasyon, Şu çekilen fotoğraflarda cep telefonu ile değilde güzel bir makine ile çekilseydi çok daha iyi olurdu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne yanlış anlıcam aşkımm beni deli gibi sevio biliyorum bende onu öyle seviyorum :p Siz aranızda muhabbet edin eğlenip gülün dostça azcık :)

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

::kalbim::::kalbim::::kalbim::::kalbim::::melek02:

Son düzenleme:
başka bir isteğin............. imkan okadardı

abi böyle organizasyonlarda kaliteli fotoğraf makinası olan ve bu işlerden zevk alan biri çağırılabilir...bu anları ölümsüzleştirmek gerekir vs...önemsiz bir detay gibi gözüksede yapılan işi bazen fotolar anlatır...

yani kel top sakallı bir elektirkciyi her sayfada görmek bıktırabiliyor bazen...:p

hem kel hem elektrikci...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar