arkadaşlar bizim motorlarla uzun yol yapılırmı yani en uzun yolunuz ne kadar oldu ve şikayetiniz uzun yola çıkarken yanımıza alacaklarımız ne olmalı söyleyebilirmisiniz uzun yola çıkmayı düşünüyorum 2 ay sora ehliyet elimde işallah sorada uzun yola çıkıcam bnm bildiğim kadarıyla uzun yolculuklarda kıç ağrısı oluyormuş bunu biliyorum başka neler var..
bide 1800 km de egsozdan zırıltı geliyor hızlanınca kesiyor son bişey kış geliyor biliyorsunuz rolantiyi düşürmüştüm ben soğuk havalarda yükseltmekmi gerekir
teşekkürler....
bizim motorlarla uzun yol yapılırmı evet yapılır motoru yormadan limitlerini zorlamadan birde en önemlisi deposunu doldurursan nere istersen gider...yanına alabileceğin malzemeler lastik patlamalarına karşı spreyler var, yedek kayış bulundur yanında her ihtimale karşı..tornovida takımı falan...birde gaz teli çok dandik bizim motorların uzun yolda başına büyük dert açabilir...en önemllisi notorun yapabilecekelerini fazla zorlama zaten 1 saat sonra kalçaların uyuşacak bol bol mola veririsen rahat edersin....
egzost zırıltısına gelince bu motorun en dandik yeri burası perçinlere kelepçe attır yada perçinlerin üstüne akıllı vida at zırıltı mırıltı kalmaz sağlıcakla kal...
qaranaz
arkadaşım sana da geçmiş olsun...hasar gören yerde kırık yoksa
bosporus un dediği gibi macun falan yapma kırmızı metalik bi oje ala onunla kapat hiç belli bile olmuyor.....