ya niye böyle motorlar yok

wallpaperapache1.th.jpg
[/URL][/IMG]
ybr125siyah.th.jpg
[/URL][/IMG]
cbf150.th.jpg
[/URL][/IMG]
windys125.th.jpg
[/URL][/IMG]

ya arkadaşlar uzun süredir araştırıyorum şekil olarak bu motorların aynısı ama scoteer olan bir tek motor görmedim.acaba var da ben mi bulamıyorum.yoksa da niye yok:pale::pale::pale:

Böyle olsa scooter olmaz, scooter olsa böyle olmaz motorlar. Scooter'ın anlamını sanırım bilmiyorsun. Otomatik vitesli ama böyle motorlar istiyorsun galiba :)

Son düzenleme:
şekil olarak aynı olacak ama hemde scooter olacak? ilginç...:silent: şekil olarak aynı ama otomatik vites demek mi istedin?

commuter olcak ama scooter olcak?? olur olur....:mrgreen:

aslında yok değil bak şoyle bişey var İtalyan canavarı
50.jpg

:):)

Son düzenleme:
Cub motorların otomatiği var.Ama bu tipte motorlarda olursa zaten bunlar türünü değiştirmiş olur.

Bu alttaki ikisi var..ama pek tutulan modeller değil..kasa olarak bahsetmiyorum mekanik anlamda tutulmadılar..Arıza, titreşim ve servis anlamında sıkıntıları var epey..
İlk resim dorado - corvus ikincisi dorado poseidon..

gumusi8og.jpg

11608755_uke.jpg

Böyle olsa scooter olmaz, scooter olsa böyle olmaz motorlar. Scooter'ın anlamını sanırım bilmiyorsun. Otomatik vitesli ama böyle motorlar istiyorsun galiba :)

scooter derken otamatik vitesliyi kastettim.o kadar çok motosiklet modeli kombinasyonları var böyle bişey neden yok onu anlamadım

scooter derken otamatik vitesliyi kastettim.o kadar çok motosiklet modeli kombinasyonları var böyle bişey neden yok onu anlamadım

İşte arkadaşlar da örnekleri göstermişler :) Bundan başka seçeneklerin yok. Hem vitesliyi de öğrenirsin ne var bunda ki, çok zor değildir. Sanırım ilk defa motor kullanacaksın.

Aslında hem istediğiniz gibi görünen hemde scooter gibi kullanılan br model var.

Honda DN 01 35.000 TL civarı , Honda hayat onda. elbette bedelini ödeyebilene

Buyur babacım.. Bu motor 6 ileri vites , üstelik otomatik!!! Ne acayip değil mi. Ya sizin boş vaktiniz çok ve eğlenecek yer arıyorsunuz yada gerçek bir ruh hastasısınız.. Bahsettiğiniz motorların otomatiği olsa ne olacak? Kendinizi vitesli motor kullanacak kadar yeterli görmüyorsanız hiç bulaşmayın derim. Belediye otobüsü kadar zevkli değil!?? inanın bana.

021511ktmrc82008.jpg

Bende ayaktan vitesli scooter arıyorum.Yardım lütfen

arkadas otomatik vites kullanmak istiyor herkes de onu vitesliye zorlamis gibi olmus biraz bence bu yalnis. Istedigi zevk aldigi motoru kullanmali . Siz vitesli kullaniyorsunuz diye adamada zorla vitesli aldirmayalim.

adam ne istyediğini bilmiyor ki kimsede onu zorlamamış..aslında...sen nereden çıkardın zorlandığını....herkez fikrini sölemiş sadece..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar