ya niye böyle motorlar yok

Bakın çinli çocuklar yapmış bir foto koyayım sizlere .
zx1.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 PM ----------

Pict0148.jpg

bide bu var
motoran anaconda 150
big_14847745_y9s.jpg

üstelik el freni bile var be:queen:
big_14847745_fan.jpg

Son düzenleme:
bayağ iyi görünüyor kullanmayı çok isterdim acaba nasıl bişey:queen: ilginç motorlar çok ama göremiyoruz yollarda fazla enazından resimlerine bakıyoruz:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanuni deer,,,ve yamaha kymco lara bak haa bide derbi

adam ne istyediğini bilmiyor ki kimsede onu zorlamamış..aslında...sen nereden çıkardın zorlandığını....herkez fikrini sölemiş sadece..

Buyur babacım.. Bu motor 6 ileri vites , üstelik otomatik!!! Ne acayip değil mi. Ya sizin boş vaktiniz çok ve eğlenecek yer arıyorsunuz yada gerçek bir ruh hastasısınız.. Bahsettiğiniz motorların otomatiği olsa ne olacak

gibi yaziyi okuyunca oyle diyesim geldi. Belkide bu yaziyi ben yalnis yorumlamisimdir

Acaba motorunu sadece mühendislerin tasarladığı şartlarını heapladığı ortamlarda tasarlanan şekillerde mi kullanıyorsun Türkiye şartlarında çok merak ediyorum.

Pek takmıyorum, benim motor 170 yapıyosa 220 ile gidiyorum. Mühendisler bu scootera 600 cc' yi az koymuşlar, adamlar anlamıyo bu işten diyorum. Bi sorsalar Türkiyedeki profosyonel motorculara akılları başlarına gelir. Honda Silverwing 600 (eski motorum) bu niye vitesli değil, vitesli olsaydı daha güvenli olurdu, ABS' nin scooterda ne işi var diyede şaşırmışlığım da vardır. Bu kadar bagaj kapasitesinin normal motorlarda olmasınada gerek yok zaten, 2 kaskı, öteberiyi sırtımda taşırım okul çocuğu gibi diye de düşünüyorum. Hele hele BMW mühendisleri toptan kafayı yemiş, 800 cc scooter çıkaracaklarmış, tıpkı Gilera GP 800 gibi. Adamlar koca koca otobüslere, kamyonlarada otomatik şanzıman koyuyorlar akıl yokki. Ferrari bile otomatik vitesli spor araba yapıyor. Redline'ın keyfini çıkaracan kardeşim. Ben anlamam zevk meselesinden burası İstanbul, herkes manuel kullanacak o kadarrr.

arkadaşlar ben cevabı aldım cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.bide altıüstü bi soru yani bazı arkadaşlar aşırı tepki göstermiş.burası moto-sohbet değilmi istediğim soruyu sorarım ne var yani

Moderatör
arkadaşlar ben cevabı aldım cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.bide altıüstü bi soru yani bazı arkadaşlar aşırı tepki göstermiş.burası moto-sohbet değilmi istediğim soruyu sorarım ne var yani

Sen istediğin gibi sorularını sormaya devam et, herkesin her dediğini de takma kafana :)

Cevabını almışsın ama ben yinede bitane daha vereyim :) ;

APRILIA:cat: MANA 850...

Yağmur, gezinti ve spor olmak üzere 3 tip tam otomatik vites seçeneğinin yanında (ister sol eldeki düğmelerden istersen sol ayaktaki klasik kollardan) manuel olarak da vites değiştirebiliyorsun. Yani arabalardaki TipTronic gibi. Mükemmel bir alet.

http://www.youtube.com/watch?v=v5SGTe3K0ms&feature=player_embedded

konuyu hortlatıyorum ama bu aprilia mana 850 gerçekten de çok güzel bir makineymiş. konuyu açan arkadaş gibi ben de merak ediyordum uzun zamandır. mesela yamaha mt-25 gibi naked motorlar çok hoşuma gidiyor ama vitesle uğraşmak istemiyorum otomatik vites seçeneği olsa çok güzel olur bu tarz motosikletlerde..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar