Acaba motorunu sadece mühendislerin tasarladığı şartlarını heapladığı ortamlarda tasarlanan şekillerde mi kullanıyorsun Türkiye şartlarında çok merak ediyorum.
Pek takmıyorum, benim motor 170 yapıyosa 220 ile gidiyorum. Mühendisler bu scootera 600 cc' yi az koymuşlar, adamlar anlamıyo bu işten diyorum. Bi sorsalar Türkiyedeki profosyonel motorculara akılları başlarına gelir. Honda Silverwing 600 (eski motorum) bu niye vitesli değil, vitesli olsaydı daha güvenli olurdu, ABS' nin scooterda ne işi var diyede şaşırmışlığım da vardır. Bu kadar bagaj kapasitesinin normal motorlarda olmasınada gerek yok zaten, 2 kaskı, öteberiyi sırtımda taşırım okul çocuğu gibi diye de düşünüyorum. Hele hele BMW mühendisleri toptan kafayı yemiş, 800 cc scooter çıkaracaklarmış, tıpkı Gilera GP 800 gibi. Adamlar koca koca otobüslere, kamyonlarada otomatik şanzıman koyuyorlar akıl yokki. Ferrari bile otomatik vitesli spor araba yapıyor. Redline'ın keyfini çıkaracan kardeşim. Ben anlamam zevk meselesinden burası İstanbul, herkes manuel kullanacak o kadarrr.