[Tekirdağ - MT]

Uzun zamandır iş yoğunluğundan dolayı yazamıyordum arkadaşlar. Hepinizi özledim nasılsınız neler yapıyorsunuz. Çok fazla birşey kaçırmadım inş.

Bu arada lepisteslere ve japon balıklarına selamını ilettim Savaş abi :)

Uzun zamandır iş yoğunluğundan dolayı yazamıyordum arkadaşlar. Hepinizi özledim nasılsınız neler yapıyorsunuz. Çok fazla birşey kaçırmadım inş.

Abi ARamıza Hoşgeldin... biz Her Zamanki gibi Takılıyoruz. Sen yokken neler yaptım neler :p

Nasıl Keyiflerin? Lepistesle Japonla UGrasılır mı canım?

Hatırlatta Bi ARada Astronot Vereyim Sana Lepisteslerle Japonlarla Çok Uyumlu Yaşıyorlar :cherry::cherry::cherry:

Astronot gibi ufak tefek balıklara benim akvaryumum çok büyük geliyor :)

Bu arada ben halen senden telefon bekliyorum geldiğinde arayacaktın güya :)

arkadaşım senin mt hangisi bi bilseydik :p
şu bulunduğun yeri de düzelt bakalım :queen:

hhhhaaaaadddiiiii lleeeeeeeeeeyyyynnnnnn :p

gelirsem çorluya ::pokey::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 AM ----------

abi zaten ben Tekirdağlı olsaydımda gurur duyardım...değilim...Trakyalılarla olmaktan gurur duyuyorum...:rendeer:

muavin = kaptan ; aymarda, ünileverde , salat'ta , bilumum yağcılarda inecek var.
kaptan = atın camdan aşağı :p araç durmuyor yağçılarda

vay sülümancım...özledik valla...abi ben evde anakonda besliyorum...onada bi mesajı olan varsa ben ileteyim...:queen:

Günaydın Tekirdağ Mt .İstanbuldan sevgilerle.:rendeer:

sağane lan hötoro...buraların ganyatosu bana çalışır...:pr:

muavin = kaptan ; aymarda, ünileverde , salat'ta , bilumum yağcılarda inecek var.
kaptan = atın camdan aşağı :p araç durmuyor yağçılarda

yuhhh...ya sahteden bak korkut gibi günaydın münaydınmı yazıyoruz...dürüstce duygularımızı anlatıyoruz...yağÇı oluyoruz...:p

Sülo, Özer,Erdinç,Orhan,Caner22,Canan,ömersirin,yamahasülo ve ismini sayamadıgım on yuzmilyon Tekirdağ MT ci ve saymak istemedigim cakma Tekirda MT ci Epinizi Özledim Be:)

Ancak 2 gün sonra görebildim mesajı yaaa...
Katılıyorum sana Savaş Abi... Şöyle bir Marmara Ereğlisi, Simit-Çay yapsak mı acaba? :cherry::cherry::cherry:

Katılıyorum sana Savaş Abi... Şöyle bir Marmara Ereğlisi, Simit-Çay yapsak mı acaba? :cherry::cherry::cherry:

Edirnede Cİğer Tava Zİrvesi Yapalım! :)) bu arada Yeni Bİr Grupla Daha Tanıştım :)) Onlarda Trakya motosiklet olarak TAkılıyrlarmış :) Bu HAftada GEliboluya gideceklermiş .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

İyi fikir yapalım,en kısa zamanda.Haydiii toplanalım millet.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:19 AM ----------

Edirnede Cİğer Tava Zİrvesi Yapalım! :)) bu arada Yeni Bİr Grupla Daha Tanıştım :)) Onlarda Trakya motosiklet olarak TAkılıyrlarmış :) Bu HAftada GEliboluya gideceklermiş .
Oraya da gideriz bi gün.

Aranızda çakma Trakya'lı var bilginiz olsun :p

şşşşşşşşş çaktırma :p

olum konuşma öle sonra panda duyacakk dilinden kurtulamıcazz :)

yahu ben Uşak ahalisindenim...Ne işim olur üjbejlerle...:pesas çakma motorcu Çorludan çıkar...Örnek 1-A..Süleyman...

neyse ben akkımı helal etmiyorum varsa emeğim malum bir şahısta...resmen mağdur oldum...hiç yoktan kalbim kırıldı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar