Ben insanların ikili ilişkileri arasına girmem. Savaş abiyi çok severim benim için yeri ayrıdır başımın üstündedir. Metehandroyu da çok severim onun da yeri benim için ayrıdır kanka diye boşuna demedik sonuçta.
Fakat aranızda yaşamış olduğunuz bu olay yüzünden sana yazdıklarımı bağdaştırman yanlıştır.
Ama sevgili pandacım benim gibi çin malı motor kullananlar için diğer varlıklar demeni hiç yakıştıramadım. Özer in de takıldığı mevzu bu zaten. Bir çok konuda üstüme geldin senin içini bildiğim için birşey yazmadım biliyorsun sende. Benim yerimde olan çoğu insan sana celallenir hatta ilişkisini bile kesebilirdi. Fakat ben böyle yapmadım çünki senin aslında öyle demediğini biliyorum ama bu diğer varlıklar mevzusu beni gerçekten rahatsız etti.
Ben Özerin mesajından sonra gittim o konuyu buldum ve yazdıklarını okudum. Yakıştıramadım ve bu yazılanlar bir çin malı kullanan gücü buna yeten ve kullandığı motordan gerçek anlamda memnun olan onu sevdiği için anlatan birine ağır geldi.
Çin malına kötü diyebilirsin kardeşim ama onu kullananlara laf etme hakkın ve onları aşağılama hakkın yok.
Senin yazdıkların sonrasında Canan abi beni aradı neler oluyor Metehan neden bana öyle şeyler yazdı dedi. Ben onun cevap verdiği gibi birşey yazmadım neden yanlış anladı bir sorunmu var diye sordu.
Bu mesajı neden yazdım dersen ben alındığım noktayı yazayım da sende bil istedim. Yoksa burada ki insanlar dediğin gibi gaza gelip de yazı yazacak adamlar değil. Hepimiz yaşını başını almış insanlarız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 PM ----------
Süleyman Sen bugün Balığa gitmeyecek miydin?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 PM ----------
Emrah naber?cafedesin galiba.
Ne güzel askerlik bu böyle?
Savaş abi mesajını yeni gördüm. Yağmur yağdığı için arkadaş gitmeyelim balığa dedi bende tamam dedim. Bütün gün evde pinekledim durdum