arkadaslar herkezın keyıflerı yerındedır umarım.geziye 5 gun var nasıl gıdıyor hazırlıklar![]()
merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum ybrlerin ön arka lastik havaları kaça kaç olması gerekiyo ? yardım ederseniz çok sevinirim![]()
benım lastıkler samrelli oldugu ıcın benzınlıkte bellı bı derecede hava basmadım. bısıklet gıbı goz kararınca veya elımle yoklayarak bastım :queen:
o yuzden ne desem yanlıs olur forumdakı diyer arkadaslar kısa sure ıcınde yardımcı olacaktır.iyi surusler
:mrgreen: bende göz kararıyla hava bastım ama dün cengizhan arkadaşla bu olayı araştırdık lastikci 36-46 basın diyor bi başkası başka bişey diyor bizde bi telaşa kapıldık :cyclopsan
birde dogru basnç olmadığı zaman performans etkilenir mi ?
düzce gezisi öncesi motora ufak bi bakım kontrol gibi bişey yaptım... ön fren balatalarını zımparaladım.... karbüratörde biriken tortuyu aldım...akünün suyunu tamamlayıp şarj ettim..zinciri yağladım.... hava filitresini temizledim buji tel fırcaladım.... canavar gibi oldu...
arkadaslar arka 32 ön 28 bar olacak) kışında arkayı 26-28 arası yapabilrisiniz ama tek kişi kullanirsaniz... önüde 24 bara düşürün
![]()
sedat 24-26-28 demişin de hacım, aldığım lastik PONY marka kalitesiz bişey oldugu için hamuru yumuşakmış. hız kesici asfalt tümseklerden biraz hızlı geçiyim arka lastik beşikliyor. lastikler kaliteliyse senin dediğin yapılmalı.
bizim lastikler kaça geçiyor ? şöyle 100'lük lastik alsam arkaya ? öne de 90lık fna olmaz diyodum![]()
abi sen zaten tümseklerde hiç fren yapmiysun ki en alçak neresiyse ordan tam gaz yardiriyosun lstik ne yaptin ben o begenmediğin pony lastikle bi viraja yatardim ki sorma en son yattiğim virajda kalkamadım yere düştüm:queen::queen:
yakın zamanda lastik alan arkadaş varmı ? ne marka ebatları nedir fiyatı nerdir ?![]()