Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bugün dikkat ettim de arka freni sıkınca balata gıcır gıcır ses yaptı. Arka frenin somununu sıkmıştım fren çok aşağıdan alıyo diye. ama bildiğim kadarıyla onun bi zararı yok.

sıkınca gıcırdamasını nasıl geçirebilirim?
bana ileride sıkıntı çıkarırmı acaba ?

Arkadaşlar görüyorum ki forumda ikinci l ybr arayanlar var, benim düldül de satılık, hatırlatalım...

http://www.sahibinden.com/2005_model_temiz_ybr_125-63WQQaXQQ16916097WQQpXQQdisplayitem

dsc06575n.jpg

Bugün dikkat ettim de arka freni sıkınca balata gıcır gıcır ses yaptı. Arka frenin somununu sıkmıştım fren çok aşağıdan alıyo diye. ama bildiğim kadarıyla onun bi zararı yok.

sıkınca gıcırdamasını nasıl geçirebilirim?
bana ileride sıkıntı çıkarırmı acaba ?

Aynısı bende vardı. Kampanayı söktüm içindeki balata tozlarını temizledim, inceden zımpara ile balatanın yüzeyini temizledim geri taktım Hem balatanın sesi kesildi hemdi frene basınca arka tekerin kilitlenmesi bitti. Yani arka teker eskisine oranla daha az kayma yapıyor. Aynı işlemleri Arka freni ses yapan tekeri kayan arkadaşlara tavsiye ederim.

lanet olsun benim gezi yalan oldu :( pazar günü kursta sınav varmış...dersi sallayacaktım ama kur vizesi olunca yalan oldu:( şansızlık... artık bir dahaki gezide görüşmek üzere...

aslında banada lastik lazım ama şuan ekonomik kıriz söz konusu...
hacım ben pirelli alıyım şuanki yeni lastiğimi sana satıyım ? :) daha kenar iğneleri duruyor toplasan 500-600 km filan yapmışımdır resmini çekiyimmi?

45e almıştım inanki ama sen sakuradan kurtulmak istiyorsan diye sölüyorum. yoksa pirelli alırsam bunu çıkarcam atcam bi kenara yada ilan veririm sitelere :)

fiyat bekliyorum arkadaşlar. :rendeer: arka 100lük olabilir ön de 2,75-18 olur heralde.

dmi.gov un sıtesınde bırden hafta sonu komple yagmurlu oldu :silent:

gezıye gıdıyorz demı arkadaslar sorun yok

bu arada balatayı gosterdım usta 200 300 km ye alısır dıske dedı.

Son düzenleme:
neden ki usta lastık durmuyor.zaten acılmaya basladı yavas yavas.genede gezıde bakarsın sen

bakarız merak etme bişey olmaz:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------

Herkese Selamlar....
Arkadaşlar 4 Ekimde yapilacak olan Düzce Güzeldere şelalesi Mangal Gezisine tüm Ybrciler DAvetlidir....İstanbuldan katilacak arkadaşlar için Organizetörünüz ben:cherry:
pazar sabah saat 7:00 gibi istanbul mt yola koyulacak en gec 11:00 gibi düzcede olunacak....Kimsenin Bişey getirmesine gerek yok...Herşeyi ordan tedarik ederiz....
Gelecekler
1-Sedat_57
2-Tek Teker Ramço
3- Hirkil:p
4- 71 hakan 71
5- LOKMAN HEKİM (Düzcedeki GRup Lideri)
6-motofdrift (Lokmanin yardimcisi):p
Evet arkadaslar daha uzun bi zaman var Bu gezi için tüm ybrcilerin buluştugu bi gezi biraz uzun bi gezi olacak ama bence yaptiginiz km lere fazlasıyla değecek....
Gidiş güzargahi Full otobandir.... Kaymak gibi asfalt....
ÖNEMLİ NOT: yolu boş görüp kendini ghost rider sanan arkadaslar gelmesin:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:30 PM ----------

Gelecekler listeye adınızı ekleyiniz ayrıca msnden benimle irtibata geciniz

Forumun Derinliklerinden bulup çıkardım orjinalden alıntıdır:cherry::cherry::cherry:
Listeye Avare Rulmanida ekledim....

bakarız merak etme bişey olmaz:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------

Forumun Derinliklerinden bulup çıkardım orjinalden alıntıdır:cherry::cherry::cherry:
Listeye Avare Rulmanida ekledim....

dostlar sayılı gün geldi çattı yolumuzda fsrımızda açık olsun....

eyw

bu gece istanbulda saganak yagmur beklenıyormus.yarın sabahta yagabılırmıs fakat oglen yagıs yokmus.inş bole olurda cıkarız yola.bıdaha bakmıcam zaten hava durumuna her baktıgımda degısıyor.

eyw

bu gece istanbulda saganak yagmur beklenıyormus.yarın sabahta yagabılırmıs fakat oglen yagıs yokmus.inş bole olurda cıkarız yola.bıdaha bakmıcam zaten hava durumuna her baktıgımda degısıyor.

mangal işi ne oldu ?

dediğim kişiyi de cağırdım,mangal var diyor ama götürmek çok zor diyor.ızgara yapalım diyor.hee birde ben o işlerde ustayım diyor:)

abi nerde bulasıcaz,düzcenin neresinde??

hee birde R1 gelebilir,bana kızmıyorsunuzdur umarım:pale::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 PM ----------

cevabı tele msj atarsanız sevinirim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar