[Ankara - MT]

korkarak çubuk festivaline gitme önerisinde bulunuyorum.. :)
hem kalecik yolları çubuk'a göre biraz daha kötü hemde çubuk dönüşü karagöl yapabiliriz...

jr.

:mrgreen: ahanda karıştı ortalık..ben de sukuya aynı şeyi söyledimdi az önce

burda konuşalım ne olacaksa olsun :p
suku bozar işi.. burdan destek buluruz belki :)

eryaman tayfası ne yapıyor? muhabbet yok mu, oraya takılayım bende bari :)

Yasin bizim Hakan namı diğer "uşağum" memlekette..bugün yarın gelir. Sen geleceksen haber ver, gelmeden. Toplaşırız tabi..Murat ve ben zaten hep burdayız, Fatih hoca'da yakın katılır bize..sen gel yani :cat:

Beyler katılamıcam ben geziye malesef..Yarın gündüz mühim bir işim var. Size iyi eğlenceler..

Yasin bizim Hakan namı diğer "uşağum" memlekette..bugün yarın gelir. Sen geleceksen haber ver, gelmeden. Toplaşırız tabi..Murat ve ben zaten hep burdayız, Fatih hoca'da yakın katılır bize..sen gel yani :cat:

Beyler katılamıcam ben geziye malesef..Yarın gündüz mühim bir işim var. Size iyi eğlenceler..

Serkan ben Caner abi ile konuştum yarın 10:30 da KC Migros sonrası malum otobandan devam...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:26 PM ----------

eryaman tayfası ne yapıyor? muhabbet yok mu, oraya takılayım bende bari :)

<yasin okudun mu? msjları mı?...

iyi akşamlar herkese. nasılsınız arkadaşlar? ben yorgunluktan ölüyorum. tatil ne güzelmiş. sabah 8.30 da der başı yaptım ve 18.40 ta çıktım. gerisini siz düşünün. böyle yani.

murat; bizim yöneticiyi göremedim. dolayısıyla da fiyat veremedim.

jr.

mühim iş bu mu serkanım :pale: "1030da migros otobandan devam" :salut:

jr.

biz de şehirdeyiz yarın. vakit geçirmek isteyen varsa buluşalım. her zamanki güzergahlarda oluruz. inatla telefon ediniz.

mühim iş bu mu serkanım :pale: "1030da migros otobandan devam" :salut:

Amanın amanın korktuğum başıma geldi valla..Yok Evrencim göründüğü gibi değil, yanlış anladın..:cyclopsan Benim gerçekten işim var. Saat 2 'ye kadar falan meşgul olucam. Muratlar, Caner abiyle beraber bi açılacaklar. Yoksa sizi satmak bana yakışır mı hiç, ayrıca satsam delikanlı gibi arkadaşım "sa.tı.yo.ruum." derim :p

<yasin okudun mu? msjları mı?...

buraya yazdıklarını okuyorum ama neyi kasdettiğini anlamadım abi :silent:

az önce gaziden elvankente geldik geceyi orada geçirip sabah bi motor daha alıp gezecektik ama kapıya geldik ki anahtar yok :farao: geri eve döndüm.. buarada dedikodu gibi olmasın ama sanki gecenin o saatinde burak mı geliyodu ne, yolda bişey geçti yanımdan hızla :cyclopsan

buraya yazdıklarını okuyorum ama neyi kasdettiğini anlamadım abi :silent:

az önce gaziden elvankente geldik geceyi orada geçirip sabah bi motor daha alıp gezecektik ama kapıya geldik ki anahtar yok :farao: geri eve döndüm.. buarada dedikodu gibi olmasın ama sanki gecenin o saatinde burak mı geliyodu ne, yolda bişey geçti yanımdan hızla :cyclopsan

Yasin özelden msj atmıştım onları kast ettim....

yok abi bana bişey gelmedi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 AM ----------

şimdi gördüm hallettim abi kusura bakma :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar