valla kardeş kendim de bir hyo kullanıcısı olarak söylüyorum. bu motor boyalı kuyruk ve grenaj kesin boyalı hatta belki şase bile boya olabilir çünkü 2006 model şase bu kadar parlak siyah olup parlamaz bu sanki vernik vurulmuş gibi parlak orjinali ise biraz mat gibi durur.Valla 200 tl fazla ver sakın kazalı tamir görmüş falan alma.Boyaya bir şey demem.Çünkü çizik için keyfe keder boyayan da var sözüm onlara degil ama kazlı olup toplayıp orjinal çizikden dolayı boyalı diye satanlara dikkat et.çok pişman olur sonra dediğime gelirsin.
ben zaten motora kefalleme dalmak istemiyorum elimde cillop gibi cbrım var ama cc meselesi işte rahat duramıyorum:queen:expertize muhakkak sokarım alacağım motoru dilim yansın istemem...çizikler için keyfe keder boya görmüşse amenna derim ama yatması vb varsa anlarsam zaten bulaşmam...bu motor alımları çok zor oluyor yaa illaki sıfırını mı alıcaz :silent:bir kaç sene için sıfırdan alınmaz ki!sırf bu yüzden motor almaktan vaz geçicem ammada kastı ya
bu sezon başı kankada illa hyo alıcam dedi gitti subaydan 15000de bi motor aldı ses gelmedik yeri yok açıkçası onu gördükçe vaz geçiyorum bir an...
Son düzenleme: