sen al malzemeleri hallederiz konusurum görkemle![]()
tamam halledersiz..
sen al malzemeleri hallederiz konusurum görkemle![]()
tek kullanımlık mı bu yağlar kaç litre
tamam halledersiz..
çok kullanımlık bu yağlar ::wiinkk::ağzını kapat güneşten vs koru bişey olmaz
kaçbinde snn motor ??
7000 7400 arası olması lazım
Nasıl 35 lira oluyor; onca parça değiştin... Ben sadece Yağı değiştirdiğim halde 5o lira verdim...
Ayrıca arkadaslar yağımı 10-40 Magnetic yağ koymuslar... Otmobil yağı yani... daha 50 km yaptı motor. 50 lira verdik; değişmek gerekir mi? Yarın bi 50 daha bayılayım mı?
arkadaşlar ben de aldım birtane GT 250 R HOYSUNG 500 km yaptım tavsiyelerinizi beklerim.
yağ 15 lira bujiler 10 lira da yağ filtresi nekadar bilmiyorum görkeme nekadar a patladı dedim 35 dedi:wiinkk:
Nasıl 35 lira oluyor; onca parça değiştin... Ben sadece Yağı değiştirdiğim halde 5o lira verdim...
Ayrıca arkadaslar yağımı 10-40 Magnetic yağ koymuslar... Otmobil yağı yani... daha 50 km yaptı motor. 50 lira verdik; değişmek gerekir mi? Yarın bi 50 daha bayılayım mı?
arkadaşlar ben de aldım birtane gt 250 r hoysung 500 km yaptım tavsiyelerinizi beklerim.
Zaten yağ koyuldu ama hiç yol yapılmadı o yağla.yağcı dan evesabah gidip 50 liraya daha kıyıp 10-40 castrol alayım bari
Ne olur ne olmaz
![]()
bugün bygrm in hyo ya bakım yaptık ama resim çekemedik ya yağ filtresini değiştirdik bujileri kömür gibi olmuştu değiştirdik yağını 15 40 motorsiklet yağı koyduk castrol- sikleri speyle temizledik birkaçgün önce de zaten zincir bakımını castrol ün bir spreyi ile hayri ustamız yapmıştı motordaki gazkesme titreme sollama yaparken dipgazdayken vs hızlanma süresindeki gecikme gibi problemlerin hiçbiri kalmadı bizzat denedim eski halinden eser yok tavsiye ederim zevkli oluyor kendi bakımınızı arada bir de olsa yapın![]()
35
sanada yaparız istersen :wiinkk: hakketten çok farkediyor bujileri değiştir, yağı değiştir , yağ filtresini değiştir , zincir bakımını yap ki ses %70 azalıyor disklerini temizlehee bide unumuşum gittim bnm yuki ile hava filtresinide bi güzel temizledim lastikçinin kompressörle
![]()
öle ya işte
daha var ya 600 km:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 PM ----------
hadi görüşürüz ben kaçar![]()
caner yudum mu koydunuz yav :queen:hangi yagmış bu 15 liraya.1.5 litre yag gidiyor zaten.yani litresi 10tl ye gelmiş olur.bana sorarsanız yag konusunda cimrilikyapmayın derim.ben ipone kullanıyorum litresi 28 tl 10w40.
çakalaz kardeşim illaki bi sorun çıkar diye bişey yok.ama ya çıkarsa ihtimalinide düşün bence:queen:
Zaten yağ koyuldu ama hiç yol yapılmadı o yağla.yağcı dan evesabah gidip 50 liraya daha kıyıp 10-40 castrol alayım bari
Ne olur ne olmaz
![]()