[Bursa - MT]

Kesin kararımı verdim ben motorla geliyorum desparadox Teklifin için de teşekkürler :cat:

Hava git gide açılıyor, problem yaşayacağımızı sanmıyorum.

sertaç gelecek sanırım gemlikten başkada bildiğim kadarıyla başka kimse yok

tamam o zaman özdilekte görüşürüz o zaman ben çıkıyorum hazırlanim:cherry:

az önce izmir yolından geldim yağmur felaket yağıyordu bu akşamki iftar yemeğine gelemieyebilirim misafir var izin istemeye çalışıcam inşaalhproblem olmaz

herkeze bu aksamki iftar yemegi ve sohbeti icin tesekkur ederim artik daha cok gorusmek dilegiyle

Toplanti ayrintilarini pc uzerinden baglandigimda tekrardan yazacam katilamayan ve katilan arkadaslar icin
Yarin ayrintili aktaririm görüşmek dilegiyle.......

:)Ne resmi geceydi be,başkan seçimleri,toplantı yerleri ayarlamalar, yani bi İstaiklal Marşı ve saygı duruşu yapmadığımız kaldı,onuda bir dahaki toplantıda talep etmeyi düşünüyorum...:cat:
:)Şaka bir yana çok harika ve Organize bir geceydi.Ayarlamaları yapan Mudanya komisyon üyeleri Blue ve sedat a, aşırı yüklenme sonucu çayları ısmarlayan Başkana(aksi halde ayaklanma başlatıp tahtını alabilirdik) ve katılan tüm arkadaşlara içten teşekkürler sevgiler...:rendeer:

:)En güzel yönümüz özgürlüğümüz,sınır yok,herkes herşeyde serbest,tam motorcu ruhu,her an herşey olabiliyor;diğer grupların aksine uyulması gerken trafik kurallarından başka yasamız yok,olabildiğine hür ve bağımsız,Ne Olursan Ol gel...::rendeer:

bu akşaki yemeğe yetişemedim özür.Balıkesirden gelecektim ancak aşırı yağış planlarımı bozdu 1 saatlik yolu 3 saatte anca gelebildim geldiğimdede gec oldu.tekrar özür.

mükemmel bir geceydi katılan ve katılmayı isteyen herkese teşekkürlerimi sunarım yağan yağmura inat tekerlerimizi düz bastırdık sayın hocamın da dediği gibi farkımız özgür ruhumuz bir daha ki görüşmede yeniden aynı heyecana sahip olmak dileği ile...

not : en büyük başkan bizim başkan :D:D:D

pınar abla resımlerle ılgılı bır gelısme varmı koyacak mısınız forma bu geceden ıcın yoksa baska bır zamana mı bırakılacakk...merak ıcerısındeyım nasıl cıkmısız acaba :):)

Vaybe ne geceydi :queen:gelmeden biraz ortalığı karıştırsamda valla kimse allahtan dinlemiyo beni az kalsın ehehe bu gecenin iptaline sebeb olcaktım söz bidaha azımı açmicam mt ye yağmur mağmur vız geliyor :queen:çok feci şekilde ıslanmış olsakta mütiş bi geceydi herkese çok teşekkürler :rendeer:
ay artıkın başkan eşi oldum astığım astık kestiğim kestik ehehe yandınız çok konuştum resimleri ekliyorum hemen :cherry:

25fswog.jpg

30s7ogp.jpg

rif7yp.jpg

23rnyax.jpg

von3aq.jpg

nbyxyd.jpg

fojc41.jpg

mja1dl.jpg

35ldfg6.jpg

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER:cherry:

2vi2uqq.jpg

4u86zl.jpg

xghawh.jpg

2415e75.jpg

devamı geliyor:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:46 AM ----------

zks4yd.jpg

BİR MT KLASİĞİ:cherry:

140yaah.jpg

4gjims.jpg

vsl8pi.jpg

25q4w3c.jpg

2i8dwmq.jpg

6rh5hw.jpg

289dk79.jpg

30ms64j.jpg

2ue7csl.jpg

w8rk40.jpg

xogpwj.jpg

pınar abla resımler ıcın thanks bu arada hakkatten sen sımdı baskan esı olduguna gore senınde sozun hukum sayılırrr .... :):)

:)Pınarcım sağol resimler bir harika.Ya sen şimdi başkan eşi oldun yok yok ben yeniçerilerimi ayartıp ayaklanma başlatıcam,zaten motosikletin benimkinin bir üst modeli,kadın milleti fesattır dedim,ayağını denk al dedim,tınlamadınya bak ben sana napçam:pr::cyclopsan:wiinkk:

:)Harle sende sağol bu saatte buraları canlandırdığın için...:cat:

aRkadaşLar Herşey için SağoLun Çok GüzeL Bir Geceydi..
üzüCü Bir Kaza Gördük,
öZgenin önünde MotosikLet DevriLdi.
Ve Son oLarakta özgen'in önünde Park haLinde iKen, Mercedes maRka aRacı aRabası iLe GeLen Hakan(nickini biLmiyorum) aBinin
Sağ aRka Kapısına yeşiL Renkte Şahin Çarpıp kaÇmış Çok Şükür Çarpanı pLakası Sayesinde buLduk Tutanak tutuLdu Ve anCa eve ata biLdik Kendimizi.
SaygıLarımLa..

:)Yahu güzelim Mudanyayı bırakıp kasapların kol gezdiği kalabalık şehrin göbeğine gidtmeseydiniz bizim gibi geceyi tatlı bitirirdiniz.Geçmiş olsun neyseki daha fazlası olmamış...Allah korusun kazadan beladan...:)

aRkadaşLar Herşey için SağoLun Çok GüzeL Bir Geceydi..
üzüCü Bir Kaza Gördük,
öZgenin önünde MotosikLet DevriLdi.
Ve Son oLarakta özgen'in önünde Park haLinde iKen, Mercedes maRka aRacı aRabası iLe GeLen Hakan(nickini biLmiyorum) aBinin
Sağ aRka Kapısına yeşiL Renkte Şahin Çarpıp kaÇmış Çok Şükür Çarpanı pLakası Sayesinde buLduk Tutanak tutuLdu Ve anCa eve ata biLdik Kendimizi.
SaygıLarımLa..

Hadi ya şansa bak çok üzüldüm geçmiş olsun baklawah .

Gerçekten çok güzel bir geceydi biraz ıslanmamız dışında tabi :p En iyiside bazı şeyleri karara bağlamamız oldu artık devamlı buluşcağımız bir nokta var :)

:)Yahu güzelim Mudanyayı bırakıp kasapların kol gezdiği kalabalık şehrin göbeğine gidtmeseydiniz bizim gibi geceyi tatlı bitirirdiniz.Geçmiş olsun neyseki daha fazlası olmamış...Allah korusun kazadan beladan...:)

vaLLa Sorma Hocam Birde tipLerdiki Görmeyin Yani,
MotorCuya Her yer güzeL :)

hakan abi geçmiş olsun nevin hocam nickimi söleyemiyon ama gene de kısaltmada yazmıssın ben tesekkur ederım ıyıkı varsınız sizleri tanımak ve bazı guzellıklerı paylasmak cok guzel...

güzle yemek olmuşş tebrikler
özgür bidaha hafta sonları çalışma gidelim bizde tamammı dostum ::sefereee::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar