Burası sormak için uygun başlıkmıdır tam emin değilim ama debriyaj'la ilgili bir sıkıntım var.
Debriyaj'ın tam ayırmadığını düşünüyorum, vites geçişlerinde vuruntu sesi geliyor, hatta debriyaj tam sıkılıyken hafif ara gazı vererek vites attığımda şarkk diye dişli sesini duyuyorum.
Ayarını yapmak istedim ancak kitapçıkta debriyaj için herhangi bir ayar olmadığı, eğer kaçırma yapıyorsa hidroliğin havasının alınması gerektiğini yazmışlar.
Kitapçıkta yer almayan her hangi bir ayar var mı? Yoksa bu havayı nasıl alıcaz?
Eskiden babam arabanın altına yatardı, ben direksiyona otururdum, 5 saat bass bıraak basss bırakk bass bırakkkk...
Ben hep babamın arabanın altında keyif sigarası içip bıyıh altından pis pis güldüğünü düşünmüşümdür, tabi gerçeği asla öğrenemiycem
Bu debriyaj'ın havasıda buna benzer bir şekilde mi alınır?
Ohohoho bir şeyler depreşti beyinciğimde.
Bubanın yeri sen,
Senin yerini de ben aldım sanırsam.
O yüzden şimdi ben düşünmüyor değilim bu Aye motorun altına giripte fosur fosur sigara içiyor, bütün işi ben mi yapıyorum acaba :silent: diye. :queen:
Lülülülülü![]()
ben hayabusa kullanıcısı ve gsxr1000 delisi olduğum halde KESİNLİKLE HONDA DİYORUM.yol tutuş ve viraj olarak honda :cat: süperrrr.
merhaba onumde 2 seçeneğim var 2006 fireblade veya 2005 r1 almayı dusunuyorum cbr ın artıları nelerdir honda kullanıcısı olduğum için fireblade ağır basıyor ama aklımın bı ucundada r1 var daha once cbr 125 ve 600 rr m vardı sattım sız ne önerirsiniz
bende 2 si arasında kaldım ama 1000RR landım...:bounce:
Hayırlı olsun, güle güle gazla...:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 PM ----------
Üleyn şimdi hatırladım seni, postanede konuşmuştuk en son.:cyclopsan
Abi delirdin mi sen?
En son bildiğim altında ya scooter ya 125cc vardı, aman diyim gözünü sevem bildiğin herşeyi unut, korkma korkuda kazayı getirir ama sakın sakııın tecrübem var odur budur diyerek binme, çok çook dikatli ol.
Ne diyim bilemedim umarım kimseyi üzmezsin.:silent:
yanlışın var,
evet postanede en son görüştük ama altımda son F sanem vardı...
GKN sor beni...:queen::queen::queen:
ayrıca makinası olupta küçük cc olmadan olmaz...
İyi bari yanlış hatırladığıma sevindim, tekrar kazasız belasız inşallah.:rendeer:
eyvallah sağolasın...
beraber çıkarız bir gün inşallah...