motor gercektende biraz daha ağır ve beygiri düşük ama honda motor teknolojisinde lider.Motor sadece ağırlığı ve beygiriyle ölçü alınamaz soruyorum size neden 2.el honda alırken digerlerine göre daha cabuk karar verirsiniz ağırlıgı ve gücü digerlerine göre düşük oldugu içinmi hiç sanmıyorum honda diger motorlara göre cok daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.yüksek sıkıştırmayla fazla güç elde edilebilinir ancak motoru 2 sene kullanıp çöpe atmıycaksan dayanıklılıgınada önem vermek lazım.Mesela R6 20.000 devir çeviriyo acaip makina dendi nooldu? makinalar ingilterede toplandı gercekten o deviri çevirmediği için.Demek istediğim eleştiri yaparken biraz daha geniş düşünmek lazım bak kilosu fazla beygiride digerlerine göre düşük falan bunlar komik gercekten.1000rr motor gücünde modifikasyon yapmaktan cok güvenliğine önem vermiş bununda en açık örneği fren sistemi rakipleriyle kıyas kabul etmiycek bir fren becerisi var motorun ben bu yetmezmiş gibi çelik fren hortumu ve breaking ön balata ekledim ve inanıyorum ki duruş mesafesi suzuki yada kawasaki yada yamaha'ya göre cok iyi.bide motorun amortisör sistemine deginmek istiyorum bi kere direksiyon kesinlikle hafif degil aksine amortisör sistemi çok özel virajda motor rayda gider gibi hareket ediyor.
bu arada boy hakkaten güzel bi çalışma olmuş tebrik ederim
bu arada boy hakkaten güzel bi çalışma olmuş tebrik ederim