ADDINOL Motor yağını nasıl bilirsiniz.

Bu gün işim vardı dışarı çıktım birde motosiklet için ya alim dedim. Castrol sordum bana bunun daha iyi olduğunu söledi beğenmessen memnun kalmassan iadeedersin dedi. Tabi klasik satıcı taktikleri fiyatıda pahalıydı ucuz olsaydı almicaktım zaten :p 4l aldım alman malı bir ürün. Kullanan varmı aramızda. Kullanacağım motor yamaha xvs 650 a

hadiya ozaman kalitelidir belki

Pahalı olunca iyi olmuyor tabiki ama :D. Motosiklet yağından motor yağından pek anlamam motuluda yeni duydum diyebilirim. Suzuki yetkili servisinde satılıyordu liştresi 30 küsür. Dolaşıcak halim yoktu pek kullanan vardır dedim bu kadar övdüklerine göre ama hiç biryerde bulamadım :D İyi şeyler söyleyende yok kötü şeyler söyleyende

amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok kardeş..bence ..bildiğin ve güvendiğin markadan şaşma derim..

Ya = Yağ
Söledi = Söyledi
Almicaktım = Almayacaktım.
Kalmassan = Kalmazsan
beğenmessen = Beğenmezsen, veya beğenmez isen.

Ya = Yağ
Söledi = Söyledi
Almicaktım = Almayacaktım.
Kalmassan = Kalmazsan
beğenmessen = Beğenmezsen, veya beğenmez isen.

Basit yazım hatalarını bu şekilde düzeltmeye çalışanlardan hiç hoşlanmıyorum. Ama bende klawyeyi rezalet bir şekilde kullanıyorum. Ş ler ç lerle ç ler ö lerle bir karışıyorki sorma :D hatılattığın için sağol. Ama bu şekilde söylemen biraz yersiz olmuş "dimi".

arkadaslar bulabilirseniz elfden sasmayin dicem ben cunku formula 1de renault kullaniyor..........:cat:

Hangi marka yağ kullanırsanız kullanın motosiklet yağı olduğundan emin olun. 4 zamanlı motora 2t almamaya dikkat edin...

Bu arada memnun kalmazsan iade edersin ne demek acaba. Motordan mı çekecekmiş geri.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl bilirdik?
iyi bilirdik, Allah rahmet eğlesin

nasıl bilirdik?
bilmezdik, Allah rahmet eğlesin

:cherry::cherry:
ben bilmezdim, tavsiyede edemeyecğim o yüzden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar