Berk geçmiş olsun :rendeer:
kadir beni anmışsın sol kulagın duymuyo sanırım :queen:
çağlacım haklısın süper vokaliz biz :mrgreen:
alışkanlık yaptı dimi.. eee daha dur senle bi künefe yiyelim sonra bakalım eve kaç günde bir gidicen..
:mrgreen::mrgreen:
ya kaç kurtar kendini.. bak daha erken.. seni uyarıyorum.. sonra geç olur..
Sağolun arkadaşlar naparsın olacağı varmış neyse arkadaşlar sizleri seviyorum önemlisi burda bir arada olmak bu tür şeylerin fazla bir önemi yok benim için hayırlısıyla bi organizasyon daha düzenleyip gidelim uzaklara![]()
Berk geçmiş olsun :rendeer:
kadir beni anmışsın sol kulagın duymuyo sanırım :queen:
çağlacım haklısın süper vokaliz biz :mrgreen:
Olsun künefede ısmarlarız sorun değil hep yeni gelenler tatlılarıyla gelir derler hadi bi dahaki buluşmaya ben size baklava getirtiyim tam olsun :cat:
Olsun künefede ısmarlarız sorun değil hep yeni gelenler tatlılarıyla gelir derler hadi bi dahaki buluşmaya ben size baklava getirtiyim tam olsun :cat:
abi nerdesın ya koskoca tekırdağ mt oradaydı artcı olarak gelseydin yada saraya gelseydın birimiz muhakkak alırdık neyse aklında bulunsun bir daha:rendeer:
Abi direksiyon sınavım vardı ama istesemde gelemezdim.
Arkadaşlar kıyıköy'de aranızda olmaktan çok mutlu oldum. Arkadaşlıklarınız hiç bitmesin herşey için çok saolun... :queen:
Uğur
ben gece alperin çadıra girdim.. bi süre sonra berk geldi.. ikiside alkollüydüler.. bak benden bahsetmemişler.. demekki hatırlamıyorlar.. :mrgreen::mrgreen:
berk kardeşim gecmiş olsun ayrıca furkanı artcı olarak aldığın için teşekkür ederim .:rendeer: senın motorda cocukları ceken bişey var emın ol o gün o kadar motor var arda da senın motora gözünü kestırmişti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 AM ----------
ya şu künefenın tadına bide biz bakalım:mrgreen:
neden gelemezdin? biz burdan oralara gelelim sen gelme... peki yazdım kenara bunu :bounce:![]()
gecmıs olsun berk abıberk abıyle sabah engın hocanın cadırına cok gulmustuk
![]()

Len konuşacak başka bişey kalmadı mı. Bi daha almıyorum çadıra kimseyi. Getirin çadırınızı yada ıslanın yağmurda. Dedikodu çıkıyor. :mrgreen:
Bu arada bakalım ne kadar girecek bana. hem paralı yolun parasını verip gişelerde ceza yiyen ben oldum. Kimseye KGS de yok bundan sonrar:
![]()
bu kimin çadırı? :cyclopsan