[istanbul mt] 08-09 Ağustos Kıyıköy Gezi Fotograf/Videoları

istanbul mt'yi beklerken bizi doyuran ahmetbeyli abilerimizi de unutmayalım

bekle bekle yoksunuz nerdesiniz siz :p

Şu 2. fotodaki ortada duran adam kim çok tanıdık geldi de gözüme

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
evet beyler, gerçekten güzel gezi oldu, ayrıca MT üyelerine yakışan gezi diyebiliriz, katılan herkese. kutlarım.. emegi geçenlerede teşekkürler... yalnız ben kıyıköye giderken carfursa dan 2 kişilik çadır almıştım ... içine şişme yatagı koyunca çadır küçüldüğü için ayaklarımı çadırda uzatamadım hep katlayarak yattım... bugün carfursaya gittim 2 kişilik çadırı iade ettim... yerine 4 kişilik çadır aldım 72 tl den 38 tl inmiş çadır,,, sizlerdende aynı sıkıntıda olan varsa gitsin değiştirsin derim... bidahaki sefere 4 kişilik çadırda gerilerek yatıcam ,,, hepinize selamlar.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 PM ----------

Şu 2. fotodaki ortada duran adam kim çok tanıdık geldi de gözüme
2ci resimdeki beyaz saçlı adam lüleburgazda ahmetli köyünde oturuyor, mısırlı bir iş adamı koparatif kurmuş ordaki arkadaşların hepsi aynı yerde çalışıyorlar.....

Peki teşekkürler o değil o zaman benim dediğim vizede oturuyodu mısırla falan da alakası yok

pazar gününden beri uyuyomu :cyclopsan :queen:

necdet istanbula bekliyoruz unutma :rendeer:

yok ya şu askerlik telaşından bi kaç gündür tekirdağa gitti bu gün evde olması lazım formu okuyunca umarım atar istanbulada en kısa zamanda gelmeye çalışacağız unutma bizi meşhur ediceksin:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar