[istanbul mt] 08-09 Ağustos Kıyıköy Gezi Fotograf/Videoları

yan çadırda berk göründüğüne göre o benim çadır.
yanımdaki çadır engin'in olduğuna göre içerde engin var.
Solda ben yatıyorum. Eğer o çadır tam bir tur daha atsaymış ben şuan burada yazamazdım heralde :mrgreen:

Aramızdaki farkı göz önüne alınca dediğinde haklı olabilirsin:

:queen::queen: :queen::queen:

evet gerçekten son derece zevk aldığım gezilerden biriydi organizasyonda emeği geçen herkese özellikle cadıya teşekkürler aygül ve partnerinin dönüşte bi sorun yaşamadığına sevindim ayrıca bmw gibi bi makinayıda çekmek bizim için ayrıcalıktı bizlere bu güzel anları yaşattığınız için esas ben teşekkür ederim

o zevk bize ait arkadasım sağolun varolun sen ıste ben cektırmeye her zaman gelırım ayrıcalık olayı nede olsa:queen:

Arkadaşlar bende de resimler var AMA buraya nasıl resim yüklüyoruz bi el atın şu konuya yaaaaa

Birazdan eve gidicem ve çalışmalara başlayacağım ama olmadı artık cadı sen halledersin :)
bu arada t-shırtler geldi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 PM ----------

harbiden ne siz süpersiniz len millet bay star bu sefer kacırdım bir dagaki sefere kemanını yanından sakın ayırma o kadar diyim sana:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:48 PM ----------

yau o snn arşiv herzaman söylüyorum ve yine söylüyorum TRT arşivinde yok şelepsizm :D MOBESE kameraları bile snn kadar Arşiv tutmuyo bea :) korkulur o arşivden korkuluuur :)

dün akşam da dedimya 2 sene böyle geçti diye bir topik hazırlıyorum artık bilmiyorum tavan yapar heralde bekleyin canlarım :bounce::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar