[istanbul mt] 08-09 Ağustos Kıyıköy Gezi Fotograf/Videoları

Berk geçmiş olsun :rendeer:

kadir beni anmışsın sol kulagın duymuyo sanırım :queen:

çağlacım haklısın süper vokaliz biz :mrgreen:

duymuyo olurmu canım.. dahada net duyuyo.. orta ve iç kulağa kadar pası silindi şelepsizim...

:rendeer::rendeer: :mrgreen:

alışkanlık yaptı dimi.. eee daha dur senle bi künefe yiyelim sonra bakalım eve kaç günde bir gidicen..

:mrgreen::mrgreen:

ya kaç kurtar kendini.. bak daha erken.. seni uyarıyorum.. sonra geç olur..

Olsun künefede ısmarlarız sorun değil hep yeni gelenler tatlılarıyla gelir derler hadi bi dahaki buluşmaya ben size baklava getirtiyim tam olsun :cat:

Sağolun arkadaşlar naparsın olacağı varmış neyse arkadaşlar sizleri seviyorum önemlisi burda bir arada olmak bu tür şeylerin fazla bir önemi yok benim için hayırlısıyla bi organizasyon daha düzenleyip gidelim uzaklara ;)

ramazan geçsinde yaparız yine bişeyler :wiinkk:

umarım bi daha şarkı söyleme yasagı gelmez bize devlet tarafından :queen:

Olsun künefede ısmarlarız sorun değil hep yeni gelenler tatlılarıyla gelir derler hadi bi dahaki buluşmaya ben size baklava getirtiyim tam olsun :cat:

berk kardeşim gecmiş olsun ayrıca furkanı artcı olarak aldığın için teşekkür ederim .:rendeer: senın motorda cocukları ceken bişey var emın ol o gün o kadar motor var arda da senın motora gözünü kestırmişti

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 AM ----------

ya şu künefenın tadına bide biz bakalım:mrgreen:

gecmıs olsun berk abı :) berk abıyle sabah engın hocanın cadırına cok gulmustuk :D

geçmiş olsun berk.iyi fazla bir şey olmamış.ama apache çocukları harbiden çeken bir tarafı var.:queen:

ben gece alperin çadıra girdim.. bi süre sonra berk geldi.. ikiside alkollüydüler.. bak benden bahsetmemişler.. demekki hatırlamıyorlar.. :mrgreen::mrgreen:

ya ben sucu geldi sandım gece. kafayı kaldırmadım o yüzden. :mrgreen:

Len konuşacak başka bişey kalmadı mı. Bi daha almıyorum çadıra kimseyi. Getirin çadırınızı yada ıslanın yağmurda. Dedikodu çıkıyor. :mrgreen:
Bu arada bakalım ne kadar girecek bana. hem paralı yolun parasını verip gişelerde ceza yiyen ben oldum. Kimseye KGS de yok bundan sonra :pr: :)

Son düzenleme:
berk kardeşim gecmiş olsun ayrıca furkanı artcı olarak aldığın için teşekkür ederim .:rendeer: senın motorda cocukları ceken bişey var emın ol o gün o kadar motor var arda da senın motora gözünü kestırmişti

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 AM ----------

ya şu künefenın tadına bide biz bakalım:mrgreen:

Abicim sağol allah cümlemizi beterinden saklasın. neyseki hallettim az önce işlem tamamdır. olan bizim 250 TL ye oldu sağlık olsun Furkanı ardayı yerime öp harika cocukların var allah bağışlasın :cat:

Motoru yaptırdım resimlerinide paylaşayım dedim

berk22.jpg

berk23.jpg

gecmıs olsun berk abı :) berk abıyle sabah engın hocanın cadırına cok gulmustuk :D

Onca fotoğrafın arasında gargaraya gelmiş..dur bir daha koyayım şunu

Bu çadırın içinde o anda ben yatıyorum :queen::queen:

Len konuşacak başka bişey kalmadı mı. Bi daha almıyorum çadıra kimseyi. Getirin çadırınızı yada ıslanın yağmurda. Dedikodu çıkıyor. :mrgreen:
Bu arada bakalım ne kadar girecek bana. hem paralı yolun parasını verip gişelerde ceza yiyen ben oldum. Kimseye KGS de yok bundan sonra :pr: :)

Sen battın battın haberin yok..3 motor bir anda geçti sen elinde kalakaldın KGS kartınla :mrgreen:
Acayip gülmüştüm varya :queen:

Birde gece gece benzin masrafı çıkmıştı sana..
Hepten battın hee :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 PM ----------

Berk geçmiş olsun bu arada.. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar