[Ankara - MT]

jr.

çankaya-dikmen-balgat tarafından gelecek var mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 PM ----------

ya sertacım..vecihide bi numara yok..bildiğin agila işte..ön çamurlukta kuş pisliği var sadece.
başka da oynama yapmamış :mrgreen:

Motosikleti
yok
evren bu 3gen çarşı nerde sana yakın mı bana bi tarif etsen kızılaydan nasıl giderim veya başka yerden

sukuya katılmaktan kendimi alamıyorum. herkesi yoldan toplamak zor bir iş. bence ağ-siti herkese uygun. yanılmakta mıyım?

ağ siti uygun değil abi eryaman-elvankent te oturan bizler için problem..biz belirlenen satte hipodrumun onunde oluruz ekiple..güzergah a city olursa git-geri dön derken 50 km yol demek..cumartesi gunu netleşir zaten saatler..tekrar konuşur prıgram yaparız

ya nerde buluşursanız buluşun a city olmassa b city de buluşun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 PM ----------

erhan abi ben gelmiyorum sen gelmessen bunu bil :queen:

ora uygun degıl bura uygun degıl ,bır bulusma yerı belırleyıp herkesın oraya gelmesı bu kadar zor bır olaymı, eger istanbul yolundan gitcekseniz orda yol ustunde bır yer bulun saati verin buluşun....herkes hıpodromun onunden gecıcekse orda bulusun oleyse...

jr.

abooo eryaman-elvankent..ya siz asıl geziyi bizle buluşmadan yapıyorsunu her hafta ya :cyclopsan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:21 PM ----------

lem suku sana ne bizim buluşmamızdan..dükkanın önünü kapama hadi :mrgreen:

burak sen ve sertaç sabah 9:30 da A city önünde olacaksınız o kadar anlaşıldımı yoksa sucukları çiğ yersiniz :queen:

ora uygun degıl bura uygun degıl ,bır bulusma yerı belırleyıp herkesın oraya gelmesı bu kadar zor bır olaymı, eger istanbul yolundan gitcekseniz orda yol ustunde bır yer bulun saati verin buluşun....herkes hıpodromun onunden gecıcekse orda bulusun oleyse...

hipodrom un onunden zaten topu topu 3 kişi ekibe dahil olucaz sorun nedir anlayamadım..zor değil tabi suku ama buluşma noktasına gitmek için de eviminin önünden katılmak varken 30 km yol gitmek istemiyorum boş yere..:cat:

jr.

sorun yok abicim..suku gündem yaratıp ortalık karıştırıyo. şikayet edelim atsınlar şunu ya :)

ya nerde buluşursanız buluşun a city olmassa b city de buluşun :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 PM ----------

erhan abi ben gelmiyorum sen gelmessen bunu bil :queen:

Bütün plan programımı "GELMEK" üzerine ayarlıyorum :wiinkk:, bakalım sonucu göreceğiz :)
Bu buluşma noktasını saat 10:00 - OPTİMUM (bilmeyenler için: A City den istanbul tarafına doğru daha ileride bir yerdir-normal yoldan, otoban değil) alışveriş merkezinin orası yaparsak toparlanmak daha verimli ve kolay olacak gibime geliyor

tamam burak sen hibodrumun önüne gel istanbul yolunda sağda bekleyin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 PM ----------

ben buluşma yerine karışmıyorum artık erhan abi ben umutu alır gelirim neresi derseniz

ha ha birde optımum cıktı ıyımı alemsın erhan abi :D alcam kamyonu pazar sabah toplıcam hepınızı :mrgreen:

neyse ıstedıgınız yapın ne dıyım organızasyon eksıklıgı var bu hafta sıcaktan jr devreler yanmıs :)

tamam burak sen hibodrumun önüne gel istanbul yolunda sağda bekleyin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 PM ----------

ben buluşma yerine karışmıyorum artık erhan abi ben umutu alır gelirim neresi derseniz

şimdiden karmaşık bi hal aldı abi baksana..:p dediğin gibi biz köprü den önceki son çıkışta buluşalım artık:queen:..

jr.

zaten 10da buluşmazsak ceydayla benim yetişmem hayal olur dün de belirttiğim gibin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 PM ----------

bana ne atıyon lem suku..ben sabredin diyom :mrgreen:

zaten 10da buluşmazsak ceydayla benim yetişmem hayal olur dün de belirttiğim gibin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 PM ----------

bana ne atıyon lem suku..ben sabredin diyom :mrgreen:

yemezler sayın jr...:)rodajın da bitti basar yetişirsin :queen:

ha ha birde optımum cıktı ıyımı alemsın erhan abi :D alcam kamyonu pazar sabah toplıcam hepınızı :mrgreen:

neyse ıstedıgınız yapın ne dıyım organızasyon eksıklıgı var bu hafta sıcaktan jr devreler yanmıs :)

Bence herkese uyabilecek en optimum nokta OPTİMUM (olmadı sukunun kamyonun kasası :mrgreen:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar