nokta operasyonları hazırlıyorum ankara mt ye özel :mrgreen:
peki sukucum bunların sana yol,su,elk.olarak geri dönebileceğini hiç hesapladın mı..:queen:
nokta operasyonları hazırlıyorum ankara mt ye özel :mrgreen:
böle karıstırırım ben ortalıgı herkes saatlerıde karıstırcak :mrgreen:

erhan abi topcase yakısmıs motorla uyum saglamış güzel olmuş
istanbuldan kuzenim gelirse ben gelemicem ehliyet yetısmıcek buyuk olasılık o yuzdende gelemicem ama çamkoru guzel yerdir bu bocek olayları ne bole ya amma tırt grup oldunuz cıktınız![]()
murat, iki yol gordum ben,
birincisi otobandan çamlıdereye sapmak
ikincisi kızılcahamamı geçip 10 km sonra sola dönmek. ardından 10 km de o yonde gidiliyor.
gugıl mepse göre, parkın iki girişi var, sözkonusu olan her iki yol, parka karşı taraflardan giriyor. burada önemli bir detay daha farkettim:
uydu görüntüsüne göre, işaretlenmiş yerde su yok. çamkoru yazarak arama yaptığınızda, şekildeki işareti de içeren ve büyük bir alana yayılmış pek çok işaret çıkıyor. hiçbirinde su yok. en yakın su, şekilde de görüleceği gibi, işaretlenen yerin biraz daha sağında. ama orayı göstermiyor çıkan işaretler.
giden biri lazım. ya da en sevdiğim yönteme başvuracağız.
benzinlikteki dayılara sorma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 PM ----------
Erhan Abi bunu takmak için neden bu kadar beklediniz harika olmuş ya bayıldım![]()
orijinal çantası değilse, renk ve motor hatlarıyla uyumlu cizgilere sahip olması, güzel bir seçim olmuş. güle güle kullanın.
ya ben bu hafta olmayabilirim bensiz giderseniz çok eğlenin olurmu
Etlik akvaryum önü buluşma yeri (saat 21:00)
Ankara MT'den Gürsel merhaba demek için uğradı.Yarım saat kadar muhabbet ettikten sonra ayrıldı.Geldiği için teşekkür ederim.:rendeer:Yukarıda en sağda aşağıda en solda
videolarımız görmek isteyenler için
http://img190.imageshack.us/i/gezidnr.mp4/
http://img190.imageshack.us/i/urankent.mp4/
evet evde eski demlik varmı bi bakıyım eğer varsa çayı ve demliği getiririm bir tane varda o çelik siyahlaşırsa evdekide beni siyahlaştırır:queen:
Teşekkür ederim. Abi düğün 27 Eylül' de inşallah. Davetiye çıktığında getiririm. Konya' ya neden gitmiyorsun İsmail gardeş?