bende oyle dusundum ya ya shell yada castrol ıkısınden bırı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 PM ----------
abı bu cıty lerın kafa grenajı degısmıyomu ya yuvarlak far yapsak
servis bile kendi yagını onermıyorshell vardı servıste shell koydurmustum en son 15 50 sonucta marka shell kotu degıldır
Servis kendisinde Yamahanın yağı olduğu halde mi önermedi, yoksa elindeki yağı mı satmaya çalıştı? Asıl sorun o bence.
bugün YBR ile uzun yolculuğumun ilk ayağı olan ank-ist arası yaklaşık 435 km yi sorunsuz bir şekilde tamamladım.izmitten sonra trafiğinde etkisiyle yaklaşık 6.5 saat sürdü yolculuk ve YBR nin gıkı çıkmadı ama ben oturmaktan yoruldum sık sık mola verdimgüzel bir yolculuktu ayaş-beypazarı arasında yokuş aşağı 5.vites 9000dv/dk da 115 kmyi gördüm.istda motoru 1 hafta kullandıktan sonra 10w 40 yağı değiştirip 15w 50 veya 10w 50 koymayı ve tatile o şekilde çıkmayı planlıyorum...bi kaç foto çektim yol boyunca tatil dönüşü koyacağım...
biz iki motor ankara gelmiştik..sabit 90 ile 100 arasında seyretmiştik ve bir depo benzin ile çook rahat girmiştik....
arkadaslar bu yenı cıty lerde devır kesıcı yokmus dogrumu acaba
yha arkadaşlar bişey sorcam hani cup motorlarda(yarı otomatik) vites deiştirceğin zaman gazı kesiyosun yha..ybrlerde sadece debriyaja basıp vites deiştiriosun dimi gaz kesmek yok:silent: ?
arkadaşlar, aranızda yan sanayii hava filtresi kullanan var mı?
orjinali 40 küsur milyon. yan sanayisi 10 tl. tereddütle olmakla beraber o kadar fazla para da vermemeyim diyorum.
bu parçalar hepi aynı .okun soyu bence...![]()
haha, duymak istediğim de buydu. 40 tl ye filtre mi olur lan alçak yamaha?
iyi 30 tl kardayım, 6 paket sigara eder.
arkadaşlar, aranızda yan sanayii hava filtresi kullanan var mı?
orjinali 40 küsur milyon. yan sanayisi 10 tl. tereddütle olmakla beraber o kadar fazla para da vermemeyim diyorum.
hirkil bey,ne diyorsunuz? biraz gaza ihtiyacım var.
:queen::queen::queen: :bu parçalar hepi aynı .okun soyu bence...![]()
al al ben yaklaşık 20 bin kmdir yan sanayi filtreler kullanıyorum.:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:54 AM ----------
:queen::queen::queen: :lus1::