Hoşbulduk
yani ben şimdi 90 sorudanmı girecem 120 sorudanmı
Merhaba arkadaşlar bugün motor yağımı değiştirdim ancak usta(yetkili servis değil) Po'nun maxima 10w-40(motosikletler için olmayan) tam sentetik yağını tavsiye etti normalde yamalube kullanıyordum. Bu yağ motosiklet için sorun çıkarır mı ?
dostum ben olsam koymam,
neden dersen,otomobil motorlarının çalışma devir sayısı motosikletlere göre yarıyarıya.
arabaların yağı motosiklete yeterli olmayacaktır kanaatindeyim:wiinkk:
olsa bile vites geçişleri zor ve sert oluyo ben 20-50 yağ kullandim ordan biliyorum kısacasi araba için olan yaglri kullanmak kötü degil ama iyide degil hiç yoktan iyidir araba yagi![]()
herkes böyle diyor ikisini beraber al diyor ama şurda 3k bi yere gitmemize izin verilmiyor ehliyetimiz yok diye benim için önemli olan motor ehliyeti araba pek önemli değil babam şimdiden diyor zaten araba ehliyetini aldığın zaman arabayla kafana göre gezeceğini sanma diye b ehliyetini askerden geldikten sonra da alabilirim ama motoru hemenArkadaşım eğer sadece A2 alıcaksan 88 sorudan giriceksin direksiyon sınavına girip A2 ehliyetini alıcaksın.
B+A2 alacaksan önce sağlık 30 trafik 40 motor 20 sorudan oluşan 90 sorudan giriceksin. sınavlardan gecince bir sonraki sınavda A2 nin 20 motor sorusuna giricen. direksiyon sınavlarınıda bitirince B+A2 Alıcaksın.
Tavsiye olarak Sadece A2 alma nedeni daha sonra B ehliyeti almak istediğinde 200-300 arası ektra masraf yapmak durumun oluyor(Kurs parası+Trafik masrafı)
B+A2 veya biraz fazlası ile B ehliyetinide kapsayan E+A2 almanı tavsiye ederim.
herkes böyle diyor ikisini beraber al diyor ama şurda 3k bi yere gitmemize izin verilmiyor ehliyetimiz yok diye benim için önemli olan motor ehliyeti araba pek önemli değil babam şimdiden diyor zaten araba ehliyetini aldığın zaman arabayla kafana göre gezeceğini sanma diye b ehliyetini askerden geldikten sonra da alabilirim ama motoru hemen![]()
bilgiler için Teşekkür ederim
Banada cok demişlerdi zamaninda ikisini bir al diye 2. seneye doğru gidiyoruz hala A2:queen::queen: A2 ile 60 yasini görürüz inşallah:cherry::cherry:
istanbul trafiğinde 60 yaşını a2 ile görmek istiyorsan motor kullanma...![]()
:queen::queen::queen:Haklısın Dogru söze ne denir:rendeer:
:queen::queen::queen:haklısın dogru söze ne denir:rendeer:
Arkadaşlar aranızda 2004 ybr 125 i olan var mı? 2006 ybr m vardı sattım stop etme problemi vardı. Olur olmaz yerde stop ediyordu. 2004 lerin karbiratörleri farklı diyorlar hemde o motorlar orjinal japonmuş. Bu konuda fikri olan var mı? ybr lerin 2004 ten sonra çinde üretilenleri rölantide çalışırken birden gaz verince de stop ediyo..
motor ısınmadıgı sürece ronlantıde anı gaz verırsen stop eder onun dısında stop etmez her zaman jıkleyı cekıp 4-5 dakka ısıtcaksın sonrasında ver gazı :cherry:
4-5 dakika çok değil mi ya?
ben daha bir bir bucuk dakkada ısındıgını gormedım haftada bır bındıgım ıcın ondan olabılır ancak o kadar kısa surede ısınmıyor..motor blogunun ısınmasını beklıyorum genel olarak...