Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

peki nereden satınalıyorsun? rialli'den soyleyecektim de tutar ufak olduğundan boşverdim. gideyim nerede satılıyorsa alayım.

ben dudullu 'dan aldım ama sana çok uzak :) bildiğim kadarı ile yamaha bayileride satıyor yan sanayi ama ben çin malı motor parçaları satan yerlere sormanı öneririm daha ucuza bulursun ben ön fren balatası ile hava filtresini 10 tl ye kredi kartı ile almıştım ama bayağı oldu :mrgreen:
bu arada eski filtrenin süngerini yıkayıp yeni aldığın filtreye takmanı öneririm orijinal süngerler daha güzel .

Sünger yıkama: süngeri sabunlu su ile yıkarsın güzelce durularsın daha sonra kurutursun ve süngerin üzerine emeceği kadar yağ dökersin tozları geçirmesin diye sonra yola devam...

ben dudullu 'dan aldım ama sana çok uzak :) bildiğim kadarı ile yamaha bayileride satıyor yan sanayi ama ben çin malı motor parçaları satan yerlere sormanı öneririm daha ucuza bulursun ben ön fren balatası ile hava filtresini 10 tl ye kredi kartı ile almıştım ama bayağı oldu :mrgreen:
bu arada eski filtrenin süngerini yıkayıp yeni aldığın filtreye takmanı öneririm orijinal süngerler daha güzel .

Sünger yıkama: süngeri sabunlu su ile yıkarsın güzelce durularsın daha sonra kurutursun ve süngerin üzerine emeceği kadar yağ dökersin tozları geçirmesin diye sonra yola devam...

sağol hirkil.
yan sanayii velo marka hava filtresini 10 tl'ye motobakkal.com sitesinde buldum. magazanın yeri de Osmanbey'deymiş. bu akşam gidip alacağım. bir de zincir spreyi alayım yanında.

sağol hirkil.
yan sanayii velo marka hava filtresini 10 tl'ye motobakkal.com sitesinde buldum. magazanın yeri de Osmanbey'deymiş. bu akşam gidip alacağım. bir de zincir spreyi alayım yanında.
her zaman ne demek:wiinkk:
ben sprey gress kullanıyorum oldukça memnunum onuda düşünebilirsin.
hadi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

allahtan kullandiğimiz motorun yan sanayisi baya bi gelişmiş yoksa ne yapardik:mrgreen::mrgreen:

Vay adiler hani indirim yapmışlardı orijinal hava filitresi 25 e inmişti tam alacakken çıkarmışlar desene bu da benzin zammı gibi oldu :)

slm arkadaşlar şu anda bayilerde satılan ybr 125'in fiyatı nedir sıfırı. bende ybr düşünüyorum. ikinci el almak istemiyorum ama fiyatı çok önemli... teşekkürler.

Motosikleti
Pulsar NS400Z
oh be 485 sayfa nihayet bitti Selamın Aleyküm arkadaşlar Herkesin geçmiş kandili mübarek olsun ybr 125 city alma adayı olarak burdayım yaklaşık 1 aydır forumu takip ediyordum sonunda bugün bitirebildim 22 ağustosta sınava girecem sadece a2 ehliyet için herkesle aynı sorularmı çıakcak yoksa a2 soruları farklımı olacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

slm arkadasım hos geldın,120 sorun olacak ve ilk sınava gıren herkezle aynısı olaca kazanırsan, Sonra A2 motor sınavına sonra motosiklet direksiyon ve 30 gun ıcınde ehlıyet cebıne gırer, adamın olursa

oh be 485 sayfa nihayet bitti Selamın Aleyküm arkadaşlar Herkesin geçmiş kandili mübarek olsun ybr 125 city alma adayı olarak burdayım yaklaşık 1 aydır forumu takip ediyordum sonunda bugün bitirebildim 22 ağustosta sınava girecem sadece a2 ehliyet için herkesle aynı sorularmı çıakcak yoksa a2 soruları farklımı olacak

İlkyardım soruları tamamında aynı sorular var Fakat trafik ve motor soruları sertifika türüne göre farklı oluyor.

Buradan Eski sınav sorularına ulaşabilirsin Meb Ehliyet Sınav soruları

slm arkadasım hos geldın,120 sorun olacak ve ilk sınava gıren herkezle aynısı olaca kazanırsan, Sonra A2 motor sınavına sonra motosiklet direksiyon ve 30 gun ıcınde ehlıyet cebıne gırer, adamın olursa

Bu durum çift ehliyet alanlar için gecerli. B yanına A2 gibi. İLk önce B için trafik sağlık motor girer. Sınavı kazanırsa B direksiyon sınavına girer. Birsonraki sınavda A2 motor sınavındaki 20 soruyu cevaplar. kazanırsa A2 motor direksiyon sınavına girer kazanırsa enson B + A2 ehliyetini alır.

Fakat Sadece A2 alırsa sınava girer Trafik sağlık motor sorularını cevaplar kazanırsa A2 direksiyon sınavına girer kazanırsa A2 ehliyetini alır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 PM ----------

ben çok bilen lise mezunu ukalalardanım...:p

Kendini bilmek güzel :cat:

:p:pr::queen::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar