2 Ağustos Pazar - "Tekirdağ'a Gidek Köfte Yiyek" Gezisi

biraz düşünürsen burayı acan arkadaşlara sagyısız lık olur sanırım canım biz tekirdaga gidiyoruz geliyorsan gel yoksa sen anadolu kavaga git :queen:

yok kesinlikle hayır saygısızlık yapacak olsaydım açardım başka bir topic yani o manada anlaşılmasın kesinlikle ben sadece fikrimi sundum hani buyurun hepbirlikte gidelim diye :rendeer:

ya ŞU TRAKYA benım memleketım bi kısmet olmadıki gidelim şu by star kardeşimizle ve diğer tekırdağ mt ile bi tanışalım:rendeer:

yok kesinlikle hayır saygısızlık yapacak olsaydım açardım başka bir topic yani o manada anlaşılmasın kesinlikle ben sadece fikrimi sundum hani buyurun hepbirlikte gidelim diye :rendeer:

ya VArya ;

"Bulunduğu yer" İbaresini GÖrmesem Avatarının altında; Bu cocuk İstanbulun Öteki Yakasında herhalde gelmeye nazlanıyor dicem ama. Bİze En Yakın Sensin BEa :p

ya VArya ;

"Bulunduğu yer" İbaresini GÖrmesem Avatarının altında; Bu cocuk İstanbulun Öteki Yakasında herhalde gelmeye nazlanıyor dicem ama. Bİze En Yakın Sensin BEa :p

:) nazlanıyor değil be abim ben pazar günü beykozdayım hani fakirin ekmeği umut belki sizlerde gelirsiniz güzelbirgün geçiririz diye düşünmüştüm ama olsun ;):rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 PM ----------

bi düşünse zaten avcılardan anadolu kavak ne kadar diye böyle demiçek abisi:queen:

:queen::queen: avcılardan and. kavağı 58 km tekirdağ 150 :queen::queen:

Tekirdağ MT den oradakileri organize edebilecek birisi bana telini yazarsa Tekirdağ'a vardığımızda araşır/buluşuruz oradan da beraber hareket ederiz..

Buluşma yeri Ömür Plaza olarak değişti..

Çorlu'ya değil direk sahilden Mürefte/Şarköy/Uçmakdere tarafına gideceğiz..

"Uçmakdere" yolu çok virajlı, tozlu ve uçurum diyor arkadaşım, kazalar oluyormuş, ist-uçmakdere 3 saat sürer diyor, yolun kenarında bariyer yokmuş:) yamaç paraşütü de yapılıyormuş, kaptan bütün gün yolda geçebilir :)

sabah yağmur yağarsa iptal mi ediyoruz? sağanak yağış yarına görünüyor, rotayı kısaltsak mı ne olur ne olmaz

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL

Son düzenleme:
"Uçmakdere" yolu çok virajlı, tozlu ve uçurum diyor arkadaşım, kazalar oluyormuş, ist-uçmakdere 3 saat sürer diyor, yolun kenarında bariyer yokmuş:) yamaç paraşütü de yapılıyormuş, kaptan bütün gün yolda geçebilir :)

sabah yağmur yağarsa iptal mi ediyoruz? sağanak yağış yarına görünüyor, rotayı kısaltsak mı ne olur ne olmaz

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL

yahış gözüküyor yalan olur yani geziderim:rendeer:

Yav yağmurluğunuz yokmu kardeşim?
Giyin üstünüze gelin..Racinglerle gitmiyoruz neticede..yağmur yağarsa da kenar kenar gideriz işte :mrgreen:

Meteoroloji yağış vermiyor orada Tekirdağ parçalı bulutlu diyor ama?

GEZİ İPTAL EDİLDİ..
Meteorolojinin sağanak yağış uyarısı sonucunda çevremizdeki tatlı su motorcularından gelen yoğun mahalle baskısı neticesinde Tekirdağ/Köfteleme gezisi iptal edildi arkadaşlar..
Yeni gezilerde buluşmak üzere :)
Tekirdağ MT: Sözünüz var oralara geldiğimizde unutmam :mrgreen:

benim yağmurluğum yok, uçmakdere yolunda bariyer olmaması da beni ürküttü açıkçası:) oralardan acemi olarak epey yavaş geçerim heralde :) arkadaşım yanımda cep telinden yolu gösteriyor, düzlükler çok güzel ama bir yanı uçurum gibi yollar da var, buluşma yerinde belirtilen saatte olmazsam beni beklemeyin, zaten enginin telefon var...

aaa iptal olmuş:)

bari yakında bir yere gidelim, yağmur olmazsa gel bizim tarafa rumeli kavağında süper balık yiyelim, pazarlıkla herşeyiyle tam full bir menüyü 10-15 tl arasında yiyebiliriz, garipçe köyü de olur rumeli fenerinde ama orada pazarlık pek olmaz, gezmeye niyetli arkadaşların telefonları sende olursa haberleşebiliriz yarın...

Son düzenleme:
benim yağmurluğum yok, uçmakdere yolunda bariyer olmaması da beni ürküttü açıkçası:) oralardan acemi olarak epey yavaş geçerim heralde :) arkadaşım yanımda cep telinden yolu gösteriyor, düzlükler çok güzel ama bir yanı uçurum gibi yollar da var, buluşma yerinde belirtilen saatte olmazsam beni beklemeyin, zaten enginin telefon var...

Uçmakdere gerçekten çok güzeldir bu günlük bu programdan vaz geçmiş olsanızda adrenalininizi his etmeyi denizde yakamozu seyretmeyi seviyorsanız en yakın zamanda muhakak gidin tavsiye ederim.

Uçmakdere gerçekten çok güzeldir bu günlük bu programdan vaz geçmiş olsanızda adrenalininizi his etmeyi denizde yakamozu seyretmeyi seviyorsanız en yakın zamanda muhakak gidin tavsiye ederim.

evet manzara müthişmiş, 2 adet oraya zamanında uçmuş ve hurdası orada olan araçlar da varmış:) biri unoymuş:)

ben tatlı su motorcusu değil klavye motorcusuyum :)

Son düzenleme:
Biz lada samaramızın altında koca bir delik açılmasına neden olmuştuk ama neyse ki hurdamızı oralarda bırakmadık,

ey gidi gençlik ey ne günlerdi beh:pr::pr::pr:

ya yapmayın arkadaşlar yağan yağmur yaz yağmuru gelır gecer gecmese ne olur .güzelim organızasyonu bıtırmeyın uçmak dere ucurumlu barıyerde yok tamam ama yol genış zaten scooterlerınız var hız orada yapamazsınız ama tekırdağda bal gibi dolasırdınız bence vaz gecmeyın

aslında sabah duruma göre telefon mesaj vs olsa daha iyi olmaz mı? sağanak yağmur bütün gün sürmez inşallah, yaz yağmuru:) dün gece avrupa yakasına sağanak yağdı, anadolu yakasına yağmadı mesela ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar