2 Ağustos Pazar - "Tekirdağ'a Gidek Köfte Yiyek" Gezisi

GEZİ İPTAL EDİLDİ..
Meteorolojinin sağanak yağış uyarısı sonucunda çevremizdeki tatlı su motorcularından gelen yoğun mahalle baskısı neticesinde Tekirdağ/Köfteleme gezisi iptal edildi arkadaşlar..
Yeni gezilerde buluşmak üzere :)
Tekirdağ MT: Sözünüz var oralara geldiğimizde unutmam :mrgreen:

Katılımcılar:

1-Polo34
2-Osbourne
3-OĞLUMVE BEN
4-kuyucadısı
5-slyscrop
6-DEMARKO
7-ceyhun__22
8-By_StaR
9-.......

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
tekirdağ MT gidilecek yer ve fiyatlar konusunda katılımcı sayısına göre bişiler yapar .. demi özer :p

nasıl yapalım ? İşin Aslı ne Biliyo musunuz O GÜnde Ben İStanbula GEleceğim Ama diğer ARkadaşlara Söyleyeceğim ve güzel bir Ev sahipliği yaparız size..

nasıl yapalım ? İşin Aslı ne Biliyo musunuz O GÜnde Ben İStanbula GEleceğim Ama diğer ARkadaşlara Söyleyeceğim ve güzel bir Ev sahipliği yaparız size..

Tamam o zaman..yarın öbür gün katılım şekillenince tekrar konuşuruz..

ballıkayalara ne oldu :)

neyse ben geliyorum, kazasız belasız bir yolculuk temennisiyle ...

ballıkayalara ne oldu :)

neyse ben geliyorum, kazasız belasız bir yolculuk temennisiyle ...

Ballıkayalara önceden gidip fizibilite yapmam gerek..kamp ücreti vs. bakmadan olmaz diye düşündüm..o da bir sonraki haftaya olsun :cat:
ekledim..

bende geliyorum arkadaşlar zaten oralarda olucam heralde biraz erken gitmek istiyorum çünkü :) yani yarın öğlen gidicem
sizden isteğim benim çadır kurabileceğim bir yer tavsiye etmeniz. nereye gidersem rahat ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben cuma akşamı kumburgaza doğru yola çıkıyorum... size iyi eğlenceler afiyet olsun güzel fotolar bekliyoruz....:rendeer:

bende geliyorum arkadaşlar zaten oralarda olucam heralde biraz erken gitmek istiyorum çünkü :) yani yarın öğlen gidicem
sizden isteğim benim çadır kurabileceğim bir yer tavsiye etmeniz. nereye gidersem rahat ederim.

http://www.sahibinden.com/tekirdag_...unal_camp-86WQQaXQQ15028496WQQpXQQdisplayitem

:) bende rıvaya gıtmeyı dusunuyom tekırdagda ola bılır cumartesı ogleden sonra gelırım tekırdag olursa beraber takılırmıyız ordan kofteye gıderız ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çorluda görülecek hiç bir şey yok,boşuna yol yaparsınız Ama gelirseniz ve ben şehir dışında olmazsam size kılavuzluk ederim
benim de Çanakkaleye gitme ihtimalim var,
Oğlum Uluslararası Truva Satranç Turnuvasına katılıyor ,seyirci desteği gerek :)

Çorlu üzerinden gideceğinize Tekirdağ-Şarköy-Uçmakdere-Tekirdağ- rotasını tavsiye ederim.Bu tarafa gelen her motorcunun muhakkak yapması gereken rotadır bence.
Yolunuz uzar ama bol virajlı yollar,enfes manzaralar ve deniz var Yanınıza fotoğraf makinası alın

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar