2 Ağustos Pazar - "Tekirdağ'a Gidek Köfte Yiyek" Gezisi

20 ağustos ramazanın birinci günü arkadaşlar, az bir zaman kaldı, değerlendirelim, sonra oruçlu oruçlu aç susuz uzun yol zor olacak ...

ramazandan önce güzel bi tatile çıkacagım ha evimde ya baska yerde farketmez..
sizinle gelmek isterdim zira motorumun gücü yetmez size katılmaya yoksa seve seve
size güzel eğlenceler tadını çıkarın asfaltın:wiinkk:

ya bende ehliyet yok o korkutuyor yoksa çok güzel yaa bu olaylar buluşma yeriniz neresi olucak

ramazandan önce güzel bi tatile çıkacagım ha evimde ya baska yerde farketmez..
sizinle gelmek isterdim zira motorumun gücü yetmez size katılmaya yoksa seve seve
size güzel eğlenceler tadını çıkarın asfaltın:wiinkk:

Benim motorum 150 cc polo34 ünki de 125 cc..90 ı geçmeden gideriz zaten..
ona göre düşün.

ya bende ehliyet yok o korkutuyor yoksa çok güzel yaa bu olaylar buluşma yeriniz neresi olucak

Ehliyetsiz benide korkutuyorsun zaten..Ehliyeti alınca gelirsin inşallah..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:27 PM ----------

köfteler şirkettenmi arkadaşlar:mrgreen:

Köfteler senden/benden aga..şirket bizatihi biziz :mrgreen:

senin bugünkü keşif gezisi ne oldu?

ben en iyisi p tesi gidip karakoldan alıyım ehliyetimi üşendigim için ugraşmıyorsum yoksa ehliyet karakolda 20 gündür

abi henüz sponsor bulamadık ama bekleriz geziye :)

müsaıt olamayacağım bu hafta eşime söz verdim. keşif gezimi yaptım resimleri diğer başlığınıza yarın yüklerim konu açmadım şimdi mılleti ikiye bölmeyelım diye bakalım siz bu gezınızı yapın düzenleyın bir gun lazım olur nereye gidelım demeyiz orayıda değerlendirmeye alırız . Haydeyin beyler tekırdağ tekırdağ kalkıyor.:rendeer:

slm osbourne takip etmesine ediyorum hatta çorludan şimdilik 2 kişi olduk bizde belki süpriz yapar bi kaç arkadaş daha oluruz sizi saat kaçta nerede bekliyelim planınız nedir
çorluya kaç gibi varmayı düşünüyorsunuz.

slm osbourne takip etmesine ediyorum hatta çorludan şimdilik 2 kişi olduk bizde belki süpriz yapar bi kaç arkadaş daha oluruz sizi saat kaçta nerede bekliyelim planınız nedir
çorluya kaç gibi varmayı düşünüyorsunuz.

sizin motorlar bizimle beraber yürürse hararet yapar mı acaba :)

Selamlar ARkadaşlar Pazar Günü İçin Sİzi Bekliyoruz .. Nerededir Bu MT TÜkkan Ahalisi ALooo !:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar